2020'nin En İyi Yerli Dizi ve Oyuncularını Seçiyoruz!

Hazır gelmişken fırsat bul artık çünkü oylama bitmek üzere. :A
Ooo benim oy vermem için bunca zaman geçmesine rağmen etkinliği bitirmedin demek, reyting konusunu hallettiğim an oylarımı kullanacağım. :A Bu jestini karşılıksız bırakmak olmaz. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Ooo benim oy vermem için bunca zaman geçmesine rağmen etkinliği bitirmedin demek, reyting konusunu hallettiğim an oylarımı kullanacağım. :A Bu jestini karşılıksız bırakmak olmaz. :A
Ne kadar çok üye olursa o kadar sağlıklı sonuçlar çıkar en azından buraya yazan herkes kullanmış olsun. :A Elini çabuk tut. :A

En İyi Dizi - EDHO (Ama artık çok uzattılar. Bitsin.)

En İyi Dijital Dizi - Bir Başkadır

En İyi Erkek Oyuncu - Hiç Kimse :)

En İyi Kadın Oyuncu - Hiç beklemezdim bu ismi söyleyeceğimi ama kesinlikle Öykü Karayel.

En İyi Senaryo - EDHO

En İyi Müzik -EDHO
Diğer kategoriler için de isim yazabilirsen iyi olur bu şekilde kabul edemem çünkü.

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
En İyi Dizi: Mucize Doktor, Öğretmen, Çukur
En İyi Dijital Dizi: Bir Başkadır (Yanına yöresine yaklaşabilecek kalitede değil diğerleri, o yüzden tek başına...)
En İyi Erkek Oyuncu: İlker Kaleli (Öğretmen), Aras Bulut İynemli (Çukur), Halit Ergenç (Babil)
En İyi Kadın Oyuncu: Öykü Karayel (Bir Başkadır), Damla Sönmez (Çukur), Demet Evgar (Alev Alev)
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Fatih Artman (Bir Başkadır), Öner Erkan (Çukur), Erkan Kolçak Köstendil (Çukur)
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Defne Kayalar (Bir Başkadır), Funda Eryiğit (Bir Başkadır), Melisa Şenolsun (Atiye)
En İyi Senaryo: Berkun Oya (Bir Başkadır), Gökhan Horzum & Damla Serim (Çukur), Merve Girgin (Öğretmen)
En İyi Yönetmen: Berkun Oya (Bir Başkadır), Emin Alper (Alef), Çağrı Vila Lostuvalı (Masumlar Apartmanı)
En İyi Dizi Çifti: Ali Vefa & Nazlı (Mucize Doktor), Efsun & Yamaç (Çukur), kimse bahsetmemiş ancak masumane, saf ve temiz aşkın simgelerinden olan Meryem & Hilmi (Bir Başkadır). :A
En İyi Müzik: Bir Başkadır, Çukur, Mucize Doktor (Üçe tamamlamak amacıyla dedim açıkçası. :A)

• Beğendim
En İyi Dizi Tutunamayanlar
En İyi Dijital Dizi Aile Şirketi
En İyi Erkek Oyuncu Burak Deniz
En İyi Kadın Oyuncu Ezgi Mola
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Barış Yıldız / Mert Denizmen
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Nazlı Bulum
En İyi Senaryo Kaman Kardeşler - Aile Şirketi
En İyi Yönetmen Umur Turagay - Yarım Kalan Aşklar
En İyi Dizi Çifti Tarık - İrem (Tutunamayanlar)
En İyi Müzik Kaan Boşnak & Ali Saran - Tutunamayanlar

Komedi'yi severim de :X

• Beğendim
@Aserat sınıfta kaldın :A güya pazar son gündü, bu pazarı bekle en iyisi :A (millete hatırlatmayı da çok önceden yapmalıydın)
Normalde bu pazar açıklardım ama o kadar yoğunum ki sürekli ortada kalıyor. :A Ama süre daha fazla uzamayacak eşitlik çıkmazsa bugün, çıkarsa ertesi gün açıklanır sonuçlar. :A

Ayrıca hatırlatma etiketi yapmıştım birkaç gün önce. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Dosi