Yardımcı Kadın olarak lanse edilecekse benim oylarım geçersiz sayılsın. Etkinliğe katılmayacağım.Sanırım Ezgi Mola var diye kadın oyuncuya yazılmıyor. Artık kazananları belirlerken uygun yere yerleştireceğiz kadın mı olur yardımcı kadın mı bilemem.![]()
Liste harika ancak en iyi yardımcı kadın oyuncu kısmındaki bir boş yere Ebru Özkan'ı eklemeni öneriyorumEn İyi Dizi: Bir Başkadır, Hekimoğlu, Atiye
En İyi Dijital Dizi: Bir Başkadır, Atiye
En İyi Erkek Oyuncu: Timuçin Esen | Hekimoğlu, Fatih Artman | Bir Başkadır, Birkan Sokullu | Masumlar Apartmanı
En İyi Kadın Oyuncu: Ezgi Mola | Masumlar Apartmanı, Merve Dizdar | Masumlar Apartmanı, Canan Ergüder | Menajerimi Ara
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Civan Canova | Atiye, Kaan Yıldırım | Hekimoğlu, Fatih Artman | Menajerimi Ara
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Funda Eryiğit | Bir Başkadır, Ahsen Eroğlu | Menajerimi Ara
En İyi Senaryo: Berkun Oya | Bir Başkadır, Banu Kiremitçi Bozkurt | Hekimoğlu
En İyi Yönetmen: Berkun Oya | Bir Başkadır, Çağrı Vila Lostuvalı | Masumlar Apartmanı
En İyi Dizi Çifti: Ateş & İpek | Hekimoğlu
Şevval Sam & Eda Ece
En İyi Müzik: Bir Zamanlar Çukurova, Gönül Dağı, Ramo
Yoruldum, başka gelmiyor aklıma. Yeterli![]()
En iyi Kadın oyuncu kısmınada ekledimListe harika ancak en iyi yardımcı kadın oyuncu kısmındaki bir boş yere Ebru Özkan'ı eklemeni öneriyorum![]()
Şimdi liste harika ötesi önerimi dikkate aldığın için teşekkürlerEn iyi Kadın oyuncu kısmınada ekledimyardımcı değil ama orayada ekledim ve unuttuğum müzik kısmınada ekledim
![]()
Unuttuğum ve kaçırdığım detaylar oluyor. Sana diğer konuda şarkıyı hediye ederken dizinin müzikleri geldi aklıma ve editledimŞimdi liste harika ötesi önerimi dikkate aldığın için teşekkürler![]()
Hazır etiketleri hepimiz kullanıyoruz, özellikle bir iki kişiyi silmek olmaz. Sonra başkası burdan alıp yapsa biz niye yokuz diye trip atanlar oluyor@Aserat beni etiketleme
Küçük bir değişiklik yaptım haberin olsun.Forum halkının katılımlarını bekliyoruz.Yazmış olanlar üzerine alınmasın.
@12.Adam @Abdülhey @Afet Güçverir @Ahmed @Alos @alperuz @Angelica @Araf @armandos @Aserat @AteşBöceği @BARON男爵 @bazinga @bero @BesaleT @Billy Kane @Silinmiş Üye @Bully @BuraK @Burak97 @cehennet @conino @Çiğdem @cookies @DarkLegenD @denizz19 @DiziTv @Doğan @Dosi @DR @dreamy @elvissman @enes @EnveR @Emin Özaltun @Emre Ozansoy @EmreCan @emreemreu @eros @eskici @Felon @Fks14 @Forumdash @fredhulkcamila @Gerekli24 @Gizmen @gözlemci @Hazem @haluk792 @Harunnn60 @hayret bi şey @HeisenBerg @Ice_Cool_23 @Jonsnow @kerem @kerim yavuz @Klaus @KrAlemci @legolas9900 @MasacRE @Maskeli Fedai @MayısKralı @Mehmetadinn @MEnes @mesmeso61 @Mr.At @Nikos litas @offensive @ömer karataş @Özgür @ozmoturk @phoebebuffay @Polat Şaşmaz @pompy @-potterhead- @RüzgarGülü @S.G.A.T. @serhatt @Sherlock @slhttnmtl @sokak sanati @soo @Staran @seyfullXh @Sylvester @takas @Teknelif @The Barberson @The_Erinch @tolgab @Tolstoyevski @Turkuazz @Tzira @xBUGRAx @xemrexxx @xRevenge @Veteran @Yakamoz-Asi @yigit_00 @Yiğitt @YıldırıM @Zeyno45 @GunesinOglu @xdragxx
sana sözüm asla yokHazır etiketleri hepimiz kullanıyoruz, özellikle bir iki kişiyi silmek olmaz. Sonra başkası burdan alıp yapsa biz niye yokuz diye trip atanlar oluyorİlginizi çekmiyorsa es geçersiniz olur biter. Sözüm sana değil aslında diğer bunu dile getiren herkese.
Sevmediğimiz isimleri bilerek silen kişiler olmamaya özen gösteriyoruz 😊 @Aserat 'ın yerine cevap vermiş olayım. Bu etiket listesini ben hazır etmiştim çünkü @Tolstoyevski ile![]()
Son süreye kadar istediğiniz kadar değişiklik yapabilirsiniz ben de yapacağım mesela.Küçük bir değişiklik yaptım haberin olsun.![]()
Çok komiksin Cem Yılmaz'a falan söyleyelim de yanına çırak alsın harcanma buralarda.Umarım saygı değer forum halkının kullandığı oyların sayımı sırasında trafoya kedi falan girmez.![]()