2020'nin En İyi Yerli Dizi ve Oyuncularını Seçiyoruz!

Fatih Artman Bir Başkadırda ki erkek başrol nasıl yardımcı oyuncu oluyor? Yardımcı oyuncular orada Alican Yücesoy, Settar Tanrıögen, Öner Erkan filan.
Meryem 1. karakter tamamda, bütün hikaye onun değil aile içi dram hikayeyi taşıyor.

• Beğendim
Reactions: Özgür
En İyi Dizi : SEFİRİN KIZI , MENAJERİMİ ARA

En İyi Dijital Dizi : HAKAN : MUHAFIZ

En İyi Erkek Oyuncu :
ENGİN AKYÜREK , DENİZ CAN AKTAŞ

En İyi Kadın Oyuncu :
NESLİHAN ATAGÜL , AHSEN EROĞLU , CANAN ERGÜDER

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu :
URAZ KAYGILAROĞLU , BURAK TOZKOPARAN

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu :
HİVDA ZİZAN ALP , GAMZE KARADUMAN

En İyi Senaryo :
SEFİRİN KIZI , MENAJERİMİ ARA

En İyi Yönetmen :
ALİ BİLGİN , EMRE KABAKUŞAK

En İyi Dizi Çifti :
NARE&SANCAR , DİCLE&BARIŞ

En İyi Müzik :
ALACANIN EFESİ (SEFİRİN KIZI) KOŞ KOŞ (MENAJERİMİ ARA)

En İyi Dizi
- Sadakatsiz
- Masumlar Apartmanı
- Öğretmen

En İyi Dijital Dizi
- Bir Başkadır
- Yarım Kalan Aşklar
- Atiye

En İyi Erkek Oyuncu

- Fatih Artman (Bir Başkadır)
- İlker Kaleli (Öğretmen)
- Burak Deniz (Yarım Kalan Aşklar)

En İyi Kadın Oyuncu

- Ezgi Mola (Masumlar Apartmanı)
- Öykü Karayel (Bir Başkadır)
- Cansu Dere (Sadakatsiz)

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu
-
Ezel Akay (Yarım Kalan Aşklar)
- Uraz Kaygılaroğlu (Sefirin Kızı)
- Öner Erkan (Çukur & Bir Başkadır)

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu

- Esra Ruşan (Yarım Kalan Aşklar)
- Funda Eryiğit (Bir Başkadır)
- Gizem Ünsal (Yarım Kalan Aşklar)

En İyi Senaryo

- Deniz Madanoğlu & Rana Mamatlıoğlu (Masumlar Apartmanı)
- Berkun Oya (Bir Başkadır)
- Ethem Özışık (Yarım Kalan Aşklar)

En İyi Yönetmen

- Berkun Oya (Bir Başkadır)
- Çağrı Vila Lostuvalı & Çiğdem Bozali (Masumlar Apartmanı)
- Cem Karcı (Kırmızı Oda)

En İyi Dizi Çifti

- Hande Erçel & Kerem Bürsin (Sen Çal Kapımı)
- Ezgi Mola & Tansel Öngel (Masumlar Apartmanı)
- Şevval Sam & Eda Ece (Yasak Elma)

En İyi Müzik

- Cem Yılmazer (Bir Başkadır)
- Alp Yenier (Masumlar Apartmanı)
- Uğur Ateş & Saki Çimen (Menajerimi Ara)

En İyi Dizi Masumlar Apartmanı
En İyi Dijital Dizi Aşk101
En İyi Erkek Oyuncu
En İyi Kadın Oyuncu Ezgi Mola
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
En İyi Senaryo
En İyi Yönetmen
En İyi Dizi Çifti
En İyi Müzik

En net aklıma gelenleri yazdımda diğerlerini düşünmem lazım, 2 tane yerli dizi izleyince zor oldu.

En İyi Dizi: Bir Başkadır, Hekimoğlu, Atiye
En İyi Dijital Dizi: Bir Başkadır, Atiye
En İyi Erkek Oyuncu: Timuçin Esen | Hekimoğlu, Fatih Artman | Bir Başkadır, Birkan Sokullu | Masumlar Apartmanı
En İyi Kadın Oyuncu: Ezgi Mola | Masumlar Apartmanı, Ebru Özkan | Hekimoğlu, Canan Ergüder | Menajerimi Ara
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Civan Canova | Atiye, Kaan Yıldırım | Hekimoğlu, Fatih Artman | Menajerimi Ara
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Funda Eryiğit | Bir Başkadır, Ahsen Eroğlu | Menajerimi Ara , Ebru Özkan | Hekimoğlu
En İyi Senaryo: Berkun Oya | Bir Başkadır, Banu Kiremitçi Bozkurt | Hekimoğlu
En İyi Yönetmen: Berkun Oya | Bir Başkadır, Çağrı Vila Lostuvalı | Masumlar Apartmanı
En İyi Dizi Çifti: Ateş & İpek | Hekimoğlu
Şevval Sam & Eda Ece
En İyi Müzik: Bir Zamanlar Çukurova, Gönül Dağı, Hekimoğlu

Yoruldum, başka gelmiyor aklıma. Yeterli :A

En İyi Dizi: Bir Başkadır, Hekimoğlu, Atiye
En İyi Dijital Dizi: Bir Başkadır, Atiye
En İyi Erkek Oyuncu: Timuçin Esen | Hekimoğlu, Fatih Artman | Bir Başkadır, Birkan Sokullu | Masumlar Apartmanı
En İyi Kadın Oyuncu: Ezgi Mola | Masumlar Apartmanı, Merve Dizdar | Masumlar Apartmanı, Canan Ergüder | Menajerimi Ara
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Civan Canova | Atiye, Kaan Yıldırım | Hekimoğlu, Fatih Artman | Menajerimi Ara
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Funda Eryiğit | Bir Başkadır, Ahsen Eroğlu | Menajerimi Ara
En İyi Senaryo: Berkun Oya | Bir Başkadır, Banu Kiremitçi Bozkurt | Hekimoğlu
En İyi Yönetmen: Berkun Oya | Bir Başkadır, Çağrı Vila Lostuvalı | Masumlar Apartmanı
En İyi Dizi Çifti: Ateş & İpek | Hekimoğlu
Şevval Sam & Eda Ece
En İyi Müzik: Bir Zamanlar Çukurova, Gönül Dağı, Ramo

Yoruldum, başka gelmiyor aklıma. Yeterli :A
Liste harika ancak en iyi yardımcı kadın oyuncu kısmındaki bir boş yere Ebru Özkan'ı eklemeni öneriyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
En İyi Dizi: Sadakatsiz, Bir Başkadır
En İyi Dijital Dizi: Bir Başkadır, Aşk 101
En İyi Erkek Oyuncu: Fatih Artman (Bir Başkadır)
En İyi Kadın Oyuncu: Cansu Dere (Sadakatsiz), Ezgi Mola (Masumlar Apartmanı), Öykü Karayel (Bir Başkadır)
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: -
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Funda Eryiğit (Bir Başkadır), Melisa Sözen (Kırmızı Oda), Defne Kayalar (Bir Başkadır)
En İyi Senaryo: Kemal Hamamcıoğlu & Dilara Pamuk (Sadakatsiz) - uyarlama ama olsun, özgün diye bir kıstas konmamış...
En İyi Yönetmen: Berkun Oya (Bir Başkadır), Çağrı Vila Lostuvalı (Masumlar Apartmanı)
En İyi Dizi Çifti: Birkan Sokullu & Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola & Tansel Öngel
En İyi Müzik: Bir Başkadır

Hazır etiketleri hepimiz kullanıyoruz, özellikle bir iki kişiyi silmek olmaz. Sonra başkası burdan alıp yapsa biz niye yokuz diye trip atanlar oluyor :A İlginizi çekmiyorsa es geçersiniz olur biter. Sözüm sana değil aslında diğer bunu dile getiren herkese.
Sevmediğimiz isimleri bilerek silen kişiler olmamaya özen gösteriyoruz 😊 @Aserat 'ın yerine cevap vermiş olayım. Bu etiket listesini ben hazır etmiştim çünkü @Tolstoyevski ile :A

En İyi Dizi : Alev Alev,Kırmızı Oda,Masumlar Apartmanı
En İyi Dijital Dizi: Atiye,Bir Başkadır
En İyi Erkek Oyuncu: Aras Bulut İynemli,Nejat İşler,Barış Falay
En İyi Kadın Oyuncu: Binnur Kaya,Beren Saat,Ezgi Mola
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Rıza Kocaoğlu,Erkan Kolçak Köstendil,Kaan Yıldırım
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Funda Eryiğit,Melisa Şenolsun
En İyi Senaryo: Masumlar Apartmanı,Kırmızı Oda
En İyi Yönetmen: Cem Karcı-Kırmızı Oda,Çağrı Vila Lostuvalı-Masumlar Apartmanı
En İyi Dizi Çifti: Hazar Ergüçlü & Toprak Can Adıgüzel,- Ezgi Mola & Tansel Öngel (Masumlar Apartmanı),Dilan Çiçek Deniz & Cihangir Ceyhan
En İyi Müzik: Masumlar Apartmanı,Çukur

Son düzenleme:
Hazır etiketleri hepimiz kullanıyoruz, özellikle bir iki kişiyi silmek olmaz. Sonra başkası burdan alıp yapsa biz niye yokuz diye trip atanlar oluyor :A İlginizi çekmiyorsa es geçersiniz olur biter. Sözüm sana değil aslında diğer bunu dile getiren herkese.
Sevmediğimiz isimleri bilerek silen kişiler olmamaya özen gösteriyoruz 😊 @Aserat 'ın yerine cevap vermiş olayım. Bu etiket listesini ben hazır etmiştim çünkü @Tolstoyevski ile :A
sana sözüm asla yok :bhr:ama aserat'ın yaptığı şey de olmam ben 😉

• Beğendim
Reactions: Dosi
Umarım saygı değer forum halkının kullandığı oyların sayımı sırasında trafoya kedi falan girmez. :)
Çok komiksin Cem Yılmaz'a falan söyleyelim de yanına çırak alsın harcanma buralarda. :)
------

Bu arada bazı başka arkadaşların da kendi başına yorum yapmayıp başkalarının arkasına sığınıyor oluşu yine güldürüyor ama kendilerini komik duruma düşürmeye uzun zamandır alışkınlar zaten. :kiki:

En iyi dizi : Zümrüdüanka ama forumdan oy veren çıkmaz bu sebeple yazmayacağımı bildireyim. :D Gönül Dağı şu an mevcut dizilerden güzel ama o da kazanmaz.

Çukur kazanır kesin shshsgshshsgs

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi