Aaa birazda sana pehlesin ,Rahmetli konusunda bana pehlerken gaza getiriyordun @Harunnn60 ı unutmadıysan eğer abicim bunaklığa vurursun şimdiSana skandal oluştugecikme sebebi seçimdi sanki bilmiyon
Bu da bana gıcık bu aralar nedense
Aaa birazda sana pehlesin ,Rahmetli konusunda bana pehlerken gaza getiriyordun @Harunnn60 ı unutmadıysan eğer abicim bunaklığa vurursun şimdiSana skandal oluştugecikme sebebi seçimdi sanki bilmiyon
Bu da bana gıcık bu aralar nedense
Hayır bana öyle şakadan değil imadan geliyor hep amaAaa birazda sana pehlesin ,Rahmetli konusunda bana pehlerken gaza getiriyordun @Harunnn60 ı unutmadıysan eğer abicim bunaklığa vurursun şimdiŞimdide oklar döndü sana
@Harunnn60 Biz olmadıkmı oda alıp başını gidiyor @xemrexxx gibiHayır bana öyle şakadan değil imadan geliyor hep ama
Tatile mi çıksam acaba kayak filan yaparım @Harunnn60@Harunnn60 Biz olmadıkmı oda alıp başını gidiyor @xemrexxx gibiYanı bizlide yapamadıkları gibi biz olmadanda yapamıyorlar
@Harunnn60 seni çok sever biliyorsun biletini yol paranı hatta yolda yemen için yolluğunu bile kendi elleriyle hazırlar yeterkı yeni yıla girmeden hemen yollan
Bu yıl çok pahalı malasef biletimi ben alırım da otel ve eglence paramı çeksn yeter@Harunnn60 seni çok sever biliyorsun biletini yol paranı hatta yolda yemen için yolluğunu bile kendi elleriyle hazırlar yeterkı yeni yıla girmeden hemen yollan
@Harunnn60 o parayı verebliyorsa seni burda bıraksın kendi gitsin ayolllBu yıl çok pahalı malasef biletimi ben alırım da otel ve eglence paramı çeksn yeter
Valla 2 gün sonrası çok önemli bir sınavım var fazla bir şey yapamam ben de.Şimdi kış ayları havaların gündüz erken kararmasıyla gündüzleri hep ev işlerinin yoğunluyla geçiyor temizlik sonrası hemen akşam yemeği zamanına geldindenKış bitiyor bu sefer Ramazan maratonu başlıyorMisafirlere yap yap sonra ilgilen 17:00 sonrasıRamazan bitiyor bu seferde fındık maratonu baslıyor ağustosta git bahçeye bizim tatil öyleSonra tekrar kış maratonu tekrar ramazan tekrar fındık hani labirent olurBu listeyi Acun ve forumun zengin avukatı @Yiğitt uygular anca bizlerin hayatı normal insan hayatı@serhatt @MasacRE @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash
Kardeşin yazan ellerin bal olsun.Forumda kardeşlerim @mrt-06 @cookies ,büyük abim @Forumdash küçük abim @Harunnn60 o nasıl oluyor diye sormayın bizde herşey olurEvlenip kurtulmak istiyorum bende zor bukadar erkek kardeş hepsinin ayrı ayrı kuralı@xemrexxx @Yiğitt
Hepimizin cnm inş birlikte eğlendiğimiz yine cicili bicili bir yıl olurKardeşin yazan ellerin bal olsun.
Şu sınavlarını bitir gelValla 2 gün sonrası çok önemli bir sınavım var fazla bir şey yapamam ben de.
Bu nasıl bir karamsarlık?75 kitap okumak.
Oooo, çok tehlikeli.-> Mayıs'a kadar o kişiye ulaşacağım. <3
1- 8 kitap, 2039 sayfa. İnanılmaz kötü.Bu nasıl bir karamsarlık?
1- 75 kitap, 20.000 sayfa (2019'da 44 kitap, 13842 sayfa)
2- Sol el bırakılacak
3- Tüm derslere tam katılım sağlanacak, günün gününe tekrar yapılacak
4- Tembellik, üşengeçlik azaltılacak
5- Sabah 9, gece en fazla 1 kalkma ve uyuma zamanları
Böylelikle hayat kalitem 10 üzerinden 3-4 olur herhalde. Daha fazlası imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?