Mart 2020 - Güncelleme:
Mart ayı hiç iyi gelmedi, koronavirüs salgını sebebiyle tüm planlar, hayat tepetaklak oldu. Son durumlardan bilgi vereyim, kötü durumu fırsata, güzelliğe dönüştürmek elimizde...
1) Bir ayda 4 kitap bitirmişim, haftada bir kitaba denk geliyor. Nisan ayında aylık kitap sayısını 7-8'e çıkarmak amacımız.
2) Bir ayda 5 dergi bitirmişim, dergi konusu beklediğimden epey iyi gidiyor.
3) Sporu mecbur olarak bıraktım, spor salonumuz kapandı salgın sebebiyle. Tam alışkanlık kazandık derken... Başlar mıyım tekrar hiç bilemiyorum.
4) İngilizce kursuma ara verildi. Tam başladım, bir hafta gittim sonra salgın çıktı zaten. Yaza kalır büyük ihtimal, evde haftalık 2-3 gün çalışıyorum en azından.
5) Senaryo Yazarlığı kursum uzaktan eğitime geçti, yakın eğitimi daha iyiydi tabi ki. Yine de bilgilenme, geliştirme çabalarım devam ediyor.
6) Virüs salgının en iyi yanı istediğim filmleri izleme imkanı oldu. Yaklaşık 20 günde 10 yeni film, 5 de tekrar izlemek istediğim film olarak toplam 15 film izlemişim. Nisan'da hedef +30.
7) Merak ettiğim yabancı dizilere devam ediyorum. Öncelikle Elite dizisinin 3. sezonu tamamlandı, ardından 11.22.63 mini dizisi tamamlandı, Pandemic adlı 6 bölümlük belgesel izlendi, 7 bölümlük I Am Not Okay With This dizisi tamamlandı.
8) Uzun süredir baştan oturup bitirmek istediğim Leyla ile Mecnun dizisine başladım, 40. bölüme geldim. Nisan sonuna tamamlamayı planlıyorum, günde iki bölüm güzel gidiyor.
9) Tırnak yemeyi bıraktım diyorken evdeyken yeniden başladım, o konu da şimdilik tepetaklak durumda.
10) Uzaktan iki tane eğitim aldım, haftada bir eğitim almaya da devam edeceğim. Güzel bir kişisel gelişim oluyor.
11) Yeni bir kitaplık aldım, artık yetersiz geliyordu. Güzel bir kitaplık oluşturdum. Ek olarak yatak altını ve gardırobu baştan aşağı temizlemek için de güzel bir zaman oldu, onları hallettim.
12) Müzik listelerimi temizleyip düzenledim, güzel oldu o da.
13) Aile albümünü temizledim, onu düzenledim. Karantina sonrasına güzel ve yeni bir albüm alacağım inşallah...
14) NUTUK'a başladım, sonunda sonunda... Daha önce ince basımını okumuştum ama yetmez, İş Bankası'nın basımını aldım ve yarıladım bile. Nisan sonuna kadar bu yıl ki hedeflerimden biri olan NUTUK'u da tamamlamayı planlıyorum.
Nisan ayı güzelliklerle gelsin, normalde iki ayda bir güncelleyecektim ama Mart hem iyi hem kötü üst üste gelince güncellemek istedim. Güzel bir ay olması dileğiyle, 1 Mayıs 2020'de sağlıkla, güzellikle, mutlulukla tekrar güncellemek umuduyla...