Yılbaşında ne yapacaksınız dememiş, 2020 yılında ne gibi bir planınız var diye sormuş.Kızlarla evde çekirdek çitleyecez babamları köye yollayıp bu kadar @Yiğitt Tabi sütlerimizi içerek @MasacRE @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @serhatt
Yılbaşında ne yapacaksınız dememiş, 2020 yılında ne gibi bir planınız var diye sormuş.Kızlarla evde çekirdek çitleyecez babamları köye yollayıp bu kadar @Yiğitt Tabi sütlerimizi içerek @MasacRE @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @serhatt
Konuyu okumadan yorum yapmak... @Forumdash help meeee!!Kızlarla evde çekirdek çitleyecez babamları köye yollayıp bu kadar @Yiğitt Tabi sütlerimizi içerek @MasacRE @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @serhatt
Zıkkım için azıcık vizyonlu olun beKızlarla evde çekirdek çitleyecez babamları köye yollayıp bu kadar @Yiğitt Tabi sütlerimizi içerek @MasacRE @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @serhatt
Zıkkım için azıcık vizyonlu olun be
Konuyu okumadan yorum yapmak... @Forumdash help meeee!!
Aaa gördüm ip gibi liste etmiş Gelecek yılbaşıda çekirdek çitler süt içeriz ben başka bşi yapmıyorumkı @xemrexxx @Forumdash @mrt-06Yılbaşında ne yapacaksınız dememiş, 2020 yılında ne gibi bir planınız var diye sormuş.
2020 de bir söz yada nişan olabilir senindeAaa gördüm ip gibi liste etmiş Gelecek yılbaşıda çekirdek çitler süt içeriz ben başka bşi yapmıyorumkı @xemrexxx @Forumdash @mrt-06
Yıl içinde ölüm kalım sağlık sıkıntıları hariç diğer geriye kalan tüm aylar aynıyım ben Kemal Sunalın gülen adam filmi vardı
Ne kadar sıkıcı ve monoton bir hayatAaa gördüm ip gibi liste etmiş Gelecek yılbaşıda çekirdek çitler süt içeriz ben başka bşi yapmıyorumkı @xemrexxx @Forumdash @mrt-06
Yıl içinde ölüm kalım sağlık sıkıntıları hariç diğer geriye kalan tüm aylar aynıyım ben Kemal Sunalın gülen adam filmi vardı
Ne kadar sıkıcı ve monoton bir hayat
Aaa kısmet artık her an olabilirde yanı zaten Kemal Sunal o filmde bebeği doğunca ağlamaya baslıyor normale dönüyordu filmimin sonu ne zaman olur bakalım @Forumdash @Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx2020 de bir söz yada nişan olabilir seninde
Bana da tavsiye versene.Aaa kısmet artık her an olabilirde yanı zaten Kemal Sunal o filmde bebeği doğunca ağlamaya baslıyor normale dönüyordu filmimin sonu ne zaman olur bakalım @Forumdash @Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx
Vlla belkide mutluluk sırrım budur @serhatt çoğu insan gibi kafam karışmıyor luna parkta eğlenen çocuk gibi yaşamak gibi bişi
Vlla cnm senin hep gülmeni istiyoruz ama sen pehlemeden yapamazsın ve farklı bir insan gibi görünürsün, Biz böyle sevdik seni @Yiğitt @Forumdash @xemrexxxBana da tavsiye versene.
Ne mutlu sana...Aaa kısmet artık her an olabilirde yanı zaten Kemal Sunal o filmde bebeği doğunca ağlamaya baslıyor normale dönüyordu filmimin sonu ne zaman olur bakalım @Forumdash @Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx
Vlla belkide mutluluk sırrım budur @serhatt çoğu insan gibi kafam karışmıyor luna parkta eğlenen çocuk gibi yaşamak gibi bişi
İnsanın mutluluğu içindeyse her şartta mutlu olur.Şimdi kış ayları havaların gündüz erken kararmasıyla gündüzleri hep ev işlerinin yoğunluyla geçiyor temizlik sonrası hemen akşam yemeği zamanına geldinden Kış bitiyor bu sefer Ramazan maratonu başlıyor Misafirlere yap yap sonra ilgilen 17:00 sonrası Ramazan bitiyor bu seferde fındık maratonu baslıyor ağustosta git bahçeye bizim tatil öyle Sonra tekrar kış maratonu tekrar ramazan tekrar fındık hani labirent olur Bu listeyi Acun ve forumun zengin avukatı @Yiğitt uygular anca bizlerin hayatı normal insan hayatı @serhatt @MasacRE @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash
2020 Fav10 da temada değişim olmalıBu gidişle 2020’deki tek hedefim izlediğim ve izlemek istediğim dizilerde günceli yakalayabilmek olacak.
Şaka bir yana yılbaşını anlamlı kılan yegane şey bu tip listeler oluşturup yeni hedeflere göz dikmek. Şu an sadece gezi hedefleri listemi oluşturdum. Muhtemelen geri kalanını yılbaşı gecesi O Ses Türkiye izlerken hazırlarım bir klasik olarak.
Sürekli kıvırmandan belli zatenİnsanın mutluluğu içindeyse her şartta mutlu olur.
Aksine çok mutsuzumSürekli kıvırmandan belli zaten
Yeni yılında inş daha mutlu olursun cnm , benimde öyle şahşalı bir hayatım yok labirend gibi sürekli kısır döngü ama onuda eğlenerek size aktarabiliyorum dediğin gibi mutluluk içte olmalı kimsenin süper bir hayatı yok 4 ay internetsiz kaldım mesala ama sizden ayrı kalmak dısında yine gayet mutluyum sende içindeki çocuğu hiç salıncaktan indirme fotolarından o enerjinide hissettim burada gibi bence içinde bir enerji var çevrende olan şeylere göre değilde o enerjiye göre yaşa burda az çok goygoylarımızla terapi gibi birbirimize iyi gelmeye çalısıyoruz 2020 gülücükler eksilmesin yüzündenAksine çok mutsuzum
Güzel dileklerin için sağol cnm Yeni yıl senin de istediğin herşeyi getirsinYeni yılında inş daha mutlu olursun cnm , benimde öyle şahşalı bir hayatım yok labirend gibi sürekli kısır döngü ama onuda eğlenerek size aktarabiliyorum dediğin gibi mutluluk içte olmalı kimsenin süper bir hayatı yok 4 ay internetsiz kaldım mesala ama sizden ayrı kalmak dısında yine gayet mutluyum sende içindeki çocuğu hiç salıncaktan indirme fotolarından o enerjinide hissettim burada gibi bence içinde bir enerji var çevrende olan şeylere göre değilde o enerjiye göre yaşa burda az çok goygoylarımızla terapi gibi birbirimize iyi gelmeye çalısıyoruz 2020 gülücükler eksilmesin yüzünden