The_Erinch
Favori Üye
Survivora söylenenler, Survivor düşük rating alacak diye tahminledi sanırım.
Benim iyi gelmiş sonuçlar kendi adıma memnunum 👍✌️
Benim iyi gelmiş sonuçlar kendi adıma memnunum 👍✌️
Gel Dese Aşk ve Survivor'a lanet olsun!!!!!!
Bizim grup aşırı güçlü olmuş, bakalım ilk kim hangi gün kopacak![]()
![]()
Fark-ı bizim grup. 😎Bizim grup okadar çekişmeli ki diğer grubun birincisi bizim grupta olsa 4. oluyormuş.![]()
Olmaz olsun böyle grup beFark-ı bizim grup. 😎![]()
HahahahaOlmaz olsun böyle grup be![]()
çok iyi oldu ramo'yu tahmin etmeye gerek yoktu çünküDizi yeniden yayın akışına alınmış arkadaşlar. Konuya tekrardan Baraj eklendi. Kanal yeniden oynarsa tarihiyle salı günü sadece 2 tahmin yapılacak.
@The_Erinch, @haluk792, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, @batuhankaralar, @alperuz, @Bully
Kuru iftiraHahahaha
Hadi bakalım, sen zor seversin.![]()
Bugün ve yarın yeni dizilerle fark açılırFark-ı bizim grup. 😎![]()
İnşallah sen alt tarafta kalırsın.Bugün ve yarın yeni dizilerle fark açılır![]()
Aramızda 1 puan var sen de kalabilirsinİnşallah sen alt tarafta kalırsın.![]()
Aramızda 1 puan var sen de kalabilirsin![]()
Herkes Ramo için final yapacak diyor ama ikinci sezonumuz olacak yani çatlayın
Sana ve Ramo'ya gelsin.![]()
tmm beklerizHatırlatma
NOT: Bugünün sonuçları gece eklenecektir. Eve daha yeni geldiğim için foruma anca girebiliyorum.
@The_Erinch, @haluk792, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, @batuhankaralar, @alperuz, @Bully
Kendim ettim kendim buldum...Trt nin dizine ilk yazdılarımı korusaydım açık ara liderdimYarı final 3.gün sonuçları konuya eklendi. ,
İki grupta da dengeler değişti.
Valla ben şu ana kadar neredeyse her zaman değiştirdim tahminlerimi hep te iyiki değiştirmişim dedim.Kendim ettim kendim buldum...Trt nin dizine ilk yazdılarımı korusaydım açık ara liderdim![]()
Boşa denmiyor her zaman ilk yaptığın doğrudur diye.