Emre Ozansoy
Moderatör
Kardeşim sen nasıl elenmeyi becerdin...Sen ki serumundan dizi akan
Tahmin edilen bütün dizileri neredeyse izledim, izlemediğim 1 - 2 tane var. Nasıl elendim ben de anlamadım abi. Tahminlerde feci patladım.
Kardeşim sen nasıl elenmeyi becerdin...Sen ki serumundan dizi akan
Düzelttim, olur böyle hatalar
15 dakika sonra@hayret bi şey ooo patron gözüktü demekki sonuçların gelmesi yakındır
hep yorumla böyle süperYarı final 1.gün sonuçları konuya eklendi. Öncelikle katılım için hepinize teşekkür ederim.
İlk gün A grubunda farklar varken; B grubunda üç tane birinci, dördüncünün ise hemen onların peşinde olduğu bir tablo ortaya çıktı.
@The_Erinch, @haluk792, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, @batuhankaralar, @alperuz, @Bully
Bizim gruptaki çekişme şu an oynanan Galatasaray - Beşiktaş derbisinden daha zevkli vallaYarı final 1.gün sonuçları konuya eklendi. Öncelikle katılım için hepinize teşekkür ederim.
İlk gün A grubunda farklar varken; B grubunda üç tane birinci, dördüncünün ise hemen onların peşinde olduğu bir tablo ortaya çıktı.
@The_Erinch, @haluk792, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, @batuhankaralar, @alperuz, @Bully
Son güne kadar böyle gidiyormuş birde düşünsene Kalp dayanmazBizim gruptaki çekişme şu an oynanan Galatasaray - Beşiktaş derbisinden daha zevkli valla
AynenSon güne kadar böyle gidiyormuş birde düşünsene Kalp dayanmaz
Pazartesi büyük kopmalar olacak HissettimAynen
Ama bir yerde kopmalar olacaktır
Teşekkür ederim@phoebebuffay Tebrik ederim. Diğer gruba göre biraz ayrık neticelerimiz ama daha önümüzde yığınla gün var herşey değişir.
2.grup çok fena hepsi aynı 😱
Benide o yükselttiHizmetçiler... Yaktın beni be puana bak