- Reaksiyon puanı
- 59,361
- Puanı
- 1,060
Beter ol.3 dizide de ABC1 grubu batırdı beni Allah kahretsin!!!!!!
yeni sonuçlar bekleniiyooArkadaşlar Tahminlerini yapacak olduğunuz yapımları konuya ekledim. Görmüş olduğunuz gibi bu hafta daha az ve bir nevi daha kolay yapılabilecek yapımlar var. (İstisnalar hariç) Ama puanlamaya dikkat ederseniz bu sefer nokta atışı yapanlar yüksek puan, diğerleri ise eskiye göre daha düşük puanlar alacaklar. Burada istenilen daha çok nokta atışı yapanları diğerlerinden ayırmak. Hepinize kolay gelsin. Elimden geldiğince hatırlatmaya çalışacağım ama sizlerde son dakikaya bırakmamaya çalışın.
@The_Erinch, @haluk792, @serhatt, @phoebebuffay, @Hachiko, @batuhankaralar, @alperuz, @Bully
Yaktın beni...Günün en yüksek puanını ben almışım. Tebrik ediyorum kendimi.![]()
Diğer grupta olsan çıkma ihtimalin vardı ama burada zor gibi canım.. Yine de pes etme tabii, nefes aldığımız sürece umut vardırYaktın beni...
Umudum falan yok mahfıma sebep oldu sizinle aynı grupta olmak...Diğer grupta olsan çıkma ihtimalin vardı ama burada zor gibi canım.. Yine de pes etme tabii, nefes aldığımız sürece umut vardır
@batuhankaralar ın umudu hiç yok mesela bir de bu açıdan düşün.![]()
Şanssızlık...Umudum falan yok mahfıma sebep oldu sizinle aynı grupta olmak...
SaçmalamaŞanssızlık...
Bir sonraki yarışmaya katılmam senin için...
Çeyrek finaldeki puanlara göre eşit dağıttım. Bu turda iyice uçanlar yada bekleneni karşılayamayanlar oldu diyelimGruplar çok adaletsiz dağıtılmış, diğer grupta olsam tur atlıyordum![]()