Tam adamına dedinAçıklanmasına tam 10 gün kaldı. Dua ediyorsunuz bana demi siz inançlısınız.@Çiğdem- @xBUGRAx @vadikızı @Maskeli Fedai
Seni donla boğarım adam olBen de don giymeyeni sevmem.![]()
Hoşşşttt.Tam adamına dedin
İnşallah kazanamazsın![]()
Bu ne artistik hareketler delikanlı. Hayırdır?Seni donla boğarım adam ol![]()
Benimle zıt gitmeyi bırakırsın böylelikleHoşşşttt.
Bu ne artistik hareketler delikanlı. Hayırdır?![]()
Tam tersi iyice zıt giderim.Benimle zıt gitmeyi bırakırsın böylelikle![]()
Onların duası sana tutmaz. Tutsa sarışın kızı çoktan bulurdun.Açıklanmasına tam 10 gün kaldı. Dua ediyorsunuz bana demi siz inançlısınız.@Çiğdem- @xBUGRAx @vadikızı @Maskeli Fedai
Demek öyleTam tersi iyice zıt giderim.![]()
Açıklanmasına tam 10 gün kaldı. Dua ediyorsunuz bana demi siz inançlısınız.@Çiğdem- @xBUGRAx @vadikızı @Maskeli Fedai
@xBUGRAx İle @Maskeli Fedai nin dualarını alırsan okul yerine başka yere düşersin cnmTam adamına dedin
İnşallah kazanamazsın![]()
Hahaha tüm gün seni gözledim yoktun birde @xBUGRAx de yoktu. Her gün konuşmaya alışmışım sizle.
Kanka onlar dua etmemiştir o konuda.Onların duası sana tutmaz. Tutsa sarışın kızı çoktan bulurdun.
@Maskeli Fedai Ve @DarkLegenD e kalmışsın hemen bir kurşun dökelim sana 😱😱😱Hahaha tüm gün seni gözledim yoktun birde @xBUGRAx de yoktu. Her gün konuşmaya alışmışım sizle.
@Maskeli Fedai ile idare ettik işte.![]()
@Maskeli Fedai İle mi baş başa kaldın dedenin kıymetini anlamışsındır cnm@DarkLegenD de yoktu bugün. Çok sıkıcıydı forum.![]()
Hem de ne anlamak.
Hahaha tüm gün seni gözledim yoktun birde @xBUGRAx de yoktu. Her gün konuşmaya alışmışım sizle.
@Maskeli Fedai ile idare ettik işte.![]()