Tam adamına dedinAçıklanmasına tam 10 gün kaldı. Dua ediyorsunuz bana demi siz inançlısınız. @Çiğdem- @xBUGRAx @vadikızı @Maskeli Fedai
Seni donla boğarım adam olBen de don giymeyeni sevmem.
Hoşşşttt.Tam adamına dedin
İnşallah kazanamazsın
Bu ne artistik hareketler delikanlı. Hayırdır?Seni donla boğarım adam ol
Benimle zıt gitmeyi bırakırsın böylelikleHoşşşttt.
Bu ne artistik hareketler delikanlı. Hayırdır?
Tam tersi iyice zıt giderim.Benimle zıt gitmeyi bırakırsın böylelikle
Onların duası sana tutmaz. Tutsa sarışın kızı çoktan bulurdun.Açıklanmasına tam 10 gün kaldı. Dua ediyorsunuz bana demi siz inançlısınız. @Çiğdem- @xBUGRAx @vadikızı @Maskeli Fedai
Demek öyle Sen kaşındın bundan sonra en büyük kışkırtmalarıma hazır olTam tersi iyice zıt giderim.
Açıklanmasına tam 10 gün kaldı. Dua ediyorsunuz bana demi siz inançlısınız. @Çiğdem- @xBUGRAx @vadikızı @Maskeli Fedai
@xBUGRAx İle @Maskeli Fedai nin dualarını alırsan okul yerine başka yere düşersin cnmTam adamına dedin
İnşallah kazanamazsın
Hahaha tüm gün seni gözledim yoktun birde @xBUGRAx de yoktu. Her gün konuşmaya alışmışım sizle.@xBUGRAx İle @Maskeli Fedai nin dualarını alırsan okul yerine başka yere düşersin cnm
Kanka onlar dua etmemiştir o konuda.Onların duası sana tutmaz. Tutsa sarışın kızı çoktan bulurdun.
@Maskeli Fedai Ve @DarkLegenD e kalmışsın hemen bir kurşun dökelim sana 😱😱😱Hahaha tüm gün seni gözledim yoktun birde @xBUGRAx de yoktu. Her gün konuşmaya alışmışım sizle.
@Maskeli Fedai ile idare ettik işte.
@Maskeli Fedai İle mi baş başa kaldın dedenin kıymetini anlamışsındır cnm@DarkLegenD de yoktu bugün. Çok sıkıcıydı forum.
Hahaha tüm gün seni gözledim yoktun birde @xBUGRAx de yoktu. Her gün konuşmaya alışmışım sizle.
@Maskeli Fedai ile idare ettik işte.