2018 TYT - AYT Yorum ve Sohbet Konusu

Özelden diyebilirsin
Üniden sinsi arkadaşlarım mesaj atmış ""sınav sonucu açıklandı mı kanka"" diye nasıl da akıllarında tutmuşlar ay sonunda açıklanacağını. Bu mesaj atanlardan biri de bana sene başında boşuna uğraşma yapamazsın deyip benim gözlerimi doldurmuştu.
Hepsi çok yılan rabbim umarım iyi alırım bunların diline düşmek..... @xBUGRAx @Çiğdem- @Maskeli Fedai

Benim de liseden bi arkadaşım sabahın köründe mesaj atmış “noldu açıklanmadı mı hala” diye

Benim de liseden bi arkadaşım sabahın köründe mesaj atmış “noldu açıklanmadı mı hala” diye

Şaka bir yana iyi alırsın umarım
( Ahaha
)
Demek her okulda 1 @Maskeli Fedai yatıyor

Eğitimin siyaseti olmamalı keşke yöneticiler bunu fark etse. Keşke kendilerine kitle yaratmaya çalışmak yerine dünyayı takip edip geleceğe yatırım olarak görebilse eğitimi.

Eğitimin siyaseti olmamalı keşke yöneticiler bunu fark etse. Keşke kendilerine kitle yaratmaya çalışmak yerine dünyayı takip edip geleceğe yatırım olarak görebilse eğitimi.
@bazinga Bu mesaja yılın mesajı ödülü verilmeli.. Tam olarak içimden geçenleri yazmışsın.

Abartma ya o kadar da değil. Benim çok daha iyi mesajlarım var.
Umut halk ağızıyla yazmış daha anlaşılır. Sen Ekşici modunda yazıyorsun birde eğitim sistemi bilgin 2010'larda kalmış güncelleme atmamışsın.