Nasıl yani Erdoğan kazanmadı mı 😱
Ama senin Ak Parti yorumların gerçekten ironi yapıyormuşsn gibi
Artık ciddi savunmuyordum zatenAma senin Ak Parti yorumların gerçekten ironi yapıyormuşsn gibiYani savunuyor gibi görünmüyorsun hani ironi ile dalga geçerler dışarıdan öyle görünüyorsun haberin olsun ayoll@mrt-06
Ciddiyete gerek yok zatenArtık ciddi savunmuyordum zatenBunun sebepleri var ancak şimdi açıklamayacağımYine de Reis'e oyumu verdim
Siyasi partilerin hepsi aynı işte çok kasmamak lazım
Aaa çok iyi söyledin vlla @mrt-06 ı da çek bu bataklıktanSiyasi partilerin hepsi aynı işte çok kasmamak lazımSiyasetten uzak durmak lazım
Benim hayalim başkan olmakBen gençlik kolları başkanı olacağım daha durun.@Maskeli Fedai
Sen önce totonu kaldır evden çık.Benim hayalim başkan olmakBaşkan olup hepinizi sürecem
Sen önce totonu kaldır evden çık.
Hahah Ayy çok iyi dedin cnm en son ne zaman insan içine karışmışBenim hayalim başkan olmakBaşkan olup hepinizi sürecem
Sen önce totonu kaldır evden çık.
En son dışarı çıktığımda dolar 2 liraydı la 😱Hahah Ayy çok iyi dedin cnm en son ne zaman insan içine karışmış
Annen seni doğurmasa dışarıya çıkamıcakmışsın ayoll onun hayrına doğduğunda bir eve gelirken dışarı yüzü görmüşsündürEn son dışarı çıktığımda dolar 2 liraydı la 😱
Ev rahatlıktır ne güzel ne yapacam dışardaAnnen seni doğurmasa dışarıya çıkamıcakmışsın ayoll onun hayrına doğduğunda bir eve gelirken dışarı yüzü görmüşsündür@mrt-06
@mrt-06 İle buluşun bence seni açsın ayoll bir küpede sana taksınEv rahatlıktır ne güzel ne yapacam dışarda
Küpe takanı ve küpeyi sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?