Artık ciddi savunmuyordum zaten Bunun sebepleri var ancak şimdi açıklamayacağım Yine de Reis'e oyumu verdimAma senin Ak Parti yorumların gerçekten ironi yapıyormuşsn gibi Yani savunuyor gibi görünmüyorsun hani ironi ile dalga geçerler dışarıdan öyle görünüyorsun haberin olsun ayoll @mrt-06
Ciddiyete gerek yok zaten Bence @mrt-06 haklı senin içinde CHP var ama farkında değilsin ayollArtık ciddi savunmuyordum zaten Bunun sebepleri var ancak şimdi açıklamayacağım Yine de Reis'e oyumu verdim
Siyasi partilerin hepsi aynı işte çok kasmamak lazım Siyasetten uzak durmak lazımCiddiyete gerek yok zaten Bence @mrt-06 haklı senin içinde CHP var ama farkında değilsin ayoll
Aaa çok iyi söyledin vlla @mrt-06 ı da çek bu bataklıktanSiyasi partilerin hepsi aynı işte çok kasmamak lazım Siyasetten uzak durmak lazım
Ben gençlik kolları başkanı olacağım daha durun. @Maskeli FedaiAaa çok iyi söyledin vlla @mrt-06 ı da çek bu bataklıktan
Benim hayalim başkan olmak Başkan olup hepinizi sürecemBen gençlik kolları başkanı olacağım daha durun. @Maskeli Fedai
Sen önce totonu kaldır evden çık.Benim hayalim başkan olmak Başkan olup hepinizi sürecem
Sen önce totonu kaldır evden çık.
Hahah Ayy çok iyi dedin cnm en son ne zaman insan içine karışmışBenim hayalim başkan olmak Başkan olup hepinizi sürecem
Sen önce totonu kaldır evden çık.
En son dışarı çıktığımda dolar 2 liraydı la 😱Hahah Ayy çok iyi dedin cnm en son ne zaman insan içine karışmış
Annen seni doğurmasa dışarıya çıkamıcakmışsın ayoll onun hayrına doğduğunda bir eve gelirken dışarı yüzü görmüşsündür @mrt-06En son dışarı çıktığımda dolar 2 liraydı la 😱
Ev rahatlıktır ne güzel ne yapacam dışardaAnnen seni doğurmasa dışarıya çıkamıcakmışsın ayoll onun hayrına doğduğunda bir eve gelirken dışarı yüzü görmüşsündür @mrt-06
@mrt-06 İle buluşun bence seni açsın ayoll bir küpede sana taksınEv rahatlıktır ne güzel ne yapacam dışarda
Küpe takanı ve küpeyi sevmem @mrt-06@mrt-06 İle buluşun bence seni açsın ayoll bir küpede sana taksın