2018-2019 Sezonu Şampiyonu GALATASARAY! ?❤️

Kim Şampiyon Olur?

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam üç tane attı bu akşam dördüncüyü de kaçırma lüksü olsun bir zahmet. :A

Az önce boş kaleye kaçırdı ve yetmezmiş gibi şimdi de net gol pozisyonunda pas atmadı.

Onyekuru sana da yeter artık! Adam pas atmak yerine yine çalım şova gidiyor atsa pası Belhanda gol atacaktı.

Başakşehir hakemlerle makemlerle şu an önde gidiyor ama biz totem filan dinlemeden hepsini ekleyip üstesinden geleceğiz hayırlısıyla...

2-1 GS alır tahminim, umarım GS alır gönlüm ondan yana. :X

Başakşehir Muslera reyisin ikramını da çevirdi. Bu saatten sonra bu maç hayatta dönmez. Hadi yine iyisiniz bu sene de şampiyonsunuz ama bizim vizyon reyisle birlikte 2040'ta şampiyonluk sayısında en az 5 fark atarız size. :Z

Bajic gol atıp üstüne pet şişe yediği için sarı kart gördü. Gol yedi diye kuduran taraftar... Böylelerini temizleyemedikten sonra futbolun bir anlamı yok.

4-0 demiştim 4-1 biter. Galatasaray hayatta bırakmaz bu maçı.

Cüneyt Çakır korkudan ne yapacağını şaşırdı. Birazdan 2-3 penaltı kazanır Galatasaray.

Bu maç toplam yarım saat falan uzar herhalde, topun sahada olduğuna nadiren tanık oluyoruz çünkü.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Ateşim çıktı nabzım 120’lerde midem bulanmaya başladı ve öyle bir stres var ki istifraya neden olacak. Olası bir felakette aylarca kendime gelemem Ooofff offfff

Çevireceksiniz bu maçı, olacaksınız şampiyon BAŞKA YOLU YOK. Sen Galatasaray’sın.

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai
8 puandan gelip kendi evinde karakter koyamıyorsun. Yazıklar olsun böyle gevşek bir oyuncu grubu görmedim.

Böyle oynamaya devam edeceksek Feghouli'nin şapkadan tavşan çıkarmasını bekleyeceğiz. Başka türlü bu oyunla mümkün değil gol atamayız. Ya da Fatih Terim devre arasında silkeleyip kendine getirecek takımı, gidişat hiç iyi değil çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...