Konu düzenlendi, tekrarı halinde farklı cezalar uygulanacak.
Ankette zehirli oku atmış sayılmıyormusun?Zehirli ok atmamak için kendimi zor tutuyorum. O yüzden bir şey demeyeceğim maç hakkında@Sherlock @Maskeli Fedai
O sayılmaz umarımAnkette zehirli oku atmış sayılyormusun?![]()
Zehirli ok atmamak için kendimi zor tutuyorum. O yüzden bir şey demeyeceğim maç hakkında@Sherlock @Maskeli Fedai
Konu düzenlendi, tekrarı halinde farklı cezalar uygulanacak.
Şampiyon olalım da gerekirse 71 yıllığına banlanmaya razıyım![]()
Yoldaşım ne yapıyorsun, o nasıl laf 😱Olduk bile, rahat ol.![]()
Yoldaşım ne yapıyorsun, o nasıl laf 😱
Çok tedirginim yoldaşım, hepimizin birden Gs'yi şampiyon ilan etmesi korkutuyor beniTotem, zehirli ok falan Galatasaray’ın final maçlarını kazanamamasına engel olamaz yoldaşım rahat ol.![]()
Ankete bak 9/9 Galatasaray, kesin kaybettik.![]()
Çok tedirginim yoldaşım, hepimizin birden Gs'yi şampiyon ilan etmesi korkutuyor beni![]()
Çok tedirginim yoldaşım, hepimizin birden Gs'yi şampiyon ilan etmesi korkutuyor beni![]()
boş kalan olmasın bari. Bende oyladımNe olur ne olmaz uğursuzluk olmasın diye ben kendimi feda ettim ankette.![]()
Günün anlam ve önemi, rakamsal durumlar ile birlikte çok muazzam bir şampiyonluk maçı (oynanılacak futbol için söylemiyorum. Berbat bir maç izleriz muhtemelen) olabilir.
Çerezimiz, fazla sıkıntı çıkarmayacak olan linkimiz hazır tek eksik Galatasaray'ın penaltısı NE
5. ve 19. dakikalarda gelebilecek gol olası şampiyonluğa daha da renk katar.
Mesajının sadece ilk cümlesini okudum. Şaka yapıyorum.Penaltı olmasına rağmen Galatasaray’a kasıtlı olarak penaltı verilmeyince mi rahatlayacaksınız Beşiktaşlılar olarak?? Yani söyleyin hakem penaltı olsa bile Galatasaray’a ise vermesin, Emre hakeme kafa atsa bile kırmızı görmesin filan söyleyin de biz de rahatlayalım siz de.
8 puan geriden gelmişiz, sezon boyunca türlü hakem katliamlarına, TFF zorbalıklarına maruz kalarak atlatmış, daha Fenerbahçe maçındaki hakem katliamının kanı bile kurumamışken buraya gelip de hakem makem penaltı diye boş yere kafa patlatmak komik kaçıyor. Üstelik rakip takım Başakşehir gibi sezon boyunca son dakikalarda, +90’larda aldığı gri penaltılarla buralara gelen Başakşehir iken hele...