2017 Model 'Nokia 3310' Geliyor!

Resimlerdeki gibiyse hiç piyasaya sürmesinler daha iyi.
Üstüne de Symbian gibi bir saçmalık yaparlarsa boşa çaba harcamış olurlar.
Akıllı olacağını sanmam, yani Symbian bile olmaz muhtemelen Java tabanlı olur.
Fakat 3310'un tasarımını bundan daha çok modernize etmeleri çok da mümkün değil.

Akıllı olacağını sanmam, yani Symbian bile olmaz muhtemelen Java tabanlı olur.
Fakat 3310'un tasarımını bundan daha çok modernize etmeleri çok da mümkün değil.
O kadar da yapmazlar ya Java falan. Gerçi hedef kitleleri 45-50 yaş üstüyse belki.

O kadar da yapmazlar ya Java falan. Gerçi hedef kitleleri 45-50 yaş üstüyse belki.
Ekranı küçük olacaksa mecburen java tabanlı olur yani bu boyuttaki bir telefona akıllı işletim sistemi koymak da pek mantıklı olmaz. Zaten nostalji amaçlı yapıyorlar kimse bu telefondan üst düzey özellikler beklemiyor ki.

Yani gençler pek rağbet göstereceğini sanmıyorum şahsen en azından Türkiye'de.

Günler öncesinden okudum bu haberi fiyatları gayet yüksek bakalım ne olacak bu işin sonu

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her şeyde smiley mi kullanılır ya.
Ama al seni mi kıracağım.
😀😎😉🙂🙄😵
İşsiz misin Çağlar ya.

Hayır yani en azından mesaj yazarken
şunu kullansan yeterli böyle sanki tartışıyormuşuz gibi geliyor bana.

Onlar da tatlı bir tartışma içindesin şöyle düşün ne sen @Doğu'suz ne de o sensiz bir gün geçiremiyor, bunun farkına varın.
Hit almak isteyen konu açsın orda tartışalım
Senin gibi müteşebbis ruhlu bir yılan bunu düşünmüş olmalıydı daha önce

Hit almak isteyen konu açsın orda tartışalım
Senin gibi müteşebbis ruhlu bir yılan bunu düşünmüş olmalıydı daha önce
İnanır mısın aklımda böyle bir şey vardı böyle ben her hafta bir konu açacaktım ben de olmayabilir herhangi biri (objektif olmak şartıyla ve benim onayımla) haftanın tüm gündemini bir konuda açacaktık ve o konuda herkes gündemi değerlendirecekti fakat bu konunun gelmesiyle durum güncellemelerinde tamamen o tarz paylaşımlar da yasakalanacak.
Çok çılgın projelerim var.

Aman yarabbi projelere bak
Tırnak uçlarım karıncalandı
O konudan her hafta düzenli ban yerim ben
Ayrıca durum güncellemelerinin yasaklanmasından da rahatsızım
@Tolstoyevski gibi ben de boykot ederim forumu

Ben bu projeyi yıllar önce yapacaktım da tartışmalar şiddetli geçiyor diye yürürlüğe koyamamıştık.

Aman yarabbi projelere bak
Tırnak uçlarım karıncalandı
O konudan her hafta düzenli ban yerim ben
Ayrıca durum güncellemelerinin yasaklanmasından da rahatsızım
@Tolstoyevski gibi ben de boykot ederim forumu
Ben bu projeyi yıllar önce yapacaktım da tartışmalar şiddetli geçiyor diye yürürlüğe koyamamıştık.
Size resmen televizyon programı tasarlıyorum siyaset arenası gibi, durum güncellemelerinde sıkışıp kalmaktan sıkılmadınız mı.

O konuda ceza sistemi biraz daha gevşek olur, zaten gereken yerde silinerek müdahale ederik.