Arak değil bu klasik Nokia'nın 41 MP kamera merceği, birçok modelinde var.Arka kamerayi 6600 dan araklamislar renklerde goz yakiyor dogrusu
Arak değil bu klasik Nokia'nın 41 MP kamera merceği, birçok modelinde var.Arka kamerayi 6600 dan araklamislar renklerde goz yakiyor dogrusu
Umarım Samsung gibi piyasaya herkesin bütçesine göre telefonlar üretir bu sayede eski popülerliğine tekrardan kavuşur.Aaa modeller çok güzelmiş en son resimdeki modeli çok güzel böyle yapsalar daha iyi olur![]()
Umarım Samsung gibi piyasaya herkesin bütçesine göre telefonlar üretir bu sayede eski popülerliğine tekrardan kavuşur.
Hepsi fake. Konsept çalışması bunlar. Farkındasın dimi?Geliyoruz geliyoruz.
Temsilen 3310 olabilecek modeller şöyleymiş;
![]()
![]()
![]()
Kanka sende okuma yazma yok mu ben ne demişim o mesajda.Hepsi fake. Konsept çalışması bunlar. Farkındasın dimi?![]()
Sen birde yakında çıkacak 'Nokia 8'i gör.nokia mı kaldı sonuç yine iflas![]()
telefondaki tasarıma bak ya doldurmak için neler yapmıslar. Telefon kaba ekran küçük. 5.5 inçlik telefon taşıyoruz dolu dolu bunlar ne böyle yıl 2k17 aga hatırlatırım yani![]()
![]()
'Temsilen olabilecek modeller' benim dediğim manayı içermiyorKanka sende okuma yazma yok mu ben ne demişim o mesajda.![]()
Fake Türkçe bir kelime değil anlamı bile yok teorik olarak senin dediğini karşılayacak bir şey yok zaten.'Temsilen olabilecek modeller' benim dediğim manayı içermiyor![]()
Konumuz Türkçe değil, mana.Fake Türkçe bir kelime değil anlamı bile yok teorik olarak senin dediğini karşılayacak bir şey yok zaten.![]()
Bana yenilikçi ayakları çekme ya daha bugün 10 yıl önceki nickinle avatarına geri döndün birde güncelden bahsetme bana.Konumuz Türkçe değil, mana.
Ayrıca dillerden bağımsız düşünmek gerekir artık, hangi çağda yaşıyoruz?
Admin olmuşsun ama adam olamamışsın adam.
Fake adam![]()
Nedir bu Nokia düşmanlığı sen eski Motorolacılardansın sanırım.çıkarsınlar bir fiyatı felan görelim ona göre konuşmak mantıklı olur ama bilmiyorum öyle bir anda göze gireceğini zannetmem![]()
Biraz nostalji yaşamanın zararı olmazBana yenilikçi ayakları çekme ya daha bugün 10 yıl önceki nickinle avatarına geri döndün birde güncelden bahsetme bana.
Yani sonuçta benim "temsilen" dediğim şey de insanlar tarafından çizilen/oluşturulan 3310 modelleri, senin fake dediğin de insanlar tarafından çizilen/oluşturulan 3310 modeli, peki burda farklı olan ne?
Nedir bu Nokia düşmanlığı sen eski Motorolacılardansın sanırım.![]()
Ne kadar kötü bir insansın ya... Paylaştığıma pişman ettin.... AMA;Biraz nostalji yaşamanın zararı olmaz
Temsilen deyince sanki Nokia bu çizimleri yayınlamış, o konspet videosunu yayınlamış manası içeriyorTemsilen, temsili, temsil etmek. resmi olmayan kişiler temsil edemez. Temsil eden kişiler resmi olmalı ki 'temsil' etsin.
![]()
Sen birde yakında çıkacak 'Nokia 8'i gör.
![]()
Onlardan habersiz, onların adına ha? CıkNe kadar kötü bir insansın ya... Paylaştığıma pişman ettin.... AMA;
Bak canım TDK anlamına göre de temsil sözcüğü "Birinin veya bir topluluğun adına davranma" yani bunu yapanlar da Nokia'nın adına kendi çizimlerini paylaşıyorlar yani TEMSİLEN. 😉
http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.58af50975462c4.69876494
Davranma diyor yanlız, davranmanın kelime anlamına inersek haberli olması gerektiği anlamına mı gelmesi gerekiyor?Onlardan habersiz, onların adına ha? CıkCık, olmadı
![]()
Aynen ablam, telefonum eskirse bundan almayı düşünüyorum.Çok güzel telefonmuş ya model olarak güzel duruyor
Bence boşuna gedik bulmaya çalışma. Her şey açıkDavranma diyor yanlız, davranmanın kelime anlamına inersek haberli olması gerektiği anlamına mı gelmesi gerekiyor?Gayet oldu sen olmaması için çabalıyorsun ben Amourıfjdsjs'ı özledim. .ss
Aynen ablam, telefonum eskirse bundan almayı düşünüyorum.![]()
Davranma diyor yanlız, davranmanın kelime anlamına inersek haberli olması gerektiği anlamına mı gelmesi gerekiyor?Gayet oldu sen olmaması için çabalıyorsun ben Amourıfjdsjs'ı özledim. .ss
Aynen ablam, telefonum eskirse bundan almayı düşünüyorum.![]()
Kasası biraz kaba olmuş, kapasitif tuşlar da milattan öncede kaldı ama kamera odaklı olursa (nokianın 40 megaciksel sayko modelleri vardıGeliyoruz geliyoruz.
Temsilen 3310 olabilecek modeller şöyleymiş;
![]()
![]()
![]()