2017 Model 'Nokia 3310' Geliyor!

Geliyoruz geliyoruz. :Z

Temsilen 3310 olabilecek modeller şöyleymiş;

fft99_mf8590413.Jpeg

nokia.jpg
3310-pureview-1024x576.jpg
Hepsi fake. Konsept çalışması bunlar. Farkındasın dimi? :D

nokia mı kaldı sonuç yine iflas :D :D

telefondaki tasarıma bak ya doldurmak için neler yapmıslar. Telefon kaba ekran küçük. 5.5 inçlik telefon taşıyoruz dolu dolu bunlar ne böyle yıl 2k17 aga hatırlatırım yani :F :F

çıkarsınlar bir fiyatı felan görelim ona göre konuşmak mantıklı olur ama bilmiyorum öyle bir anda göze gireceğini zannetmem :)

Fake Türkçe bir kelime değil anlamı bile yok teorik olarak senin dediğini karşılayacak bir şey yok zaten. :A
Konumuz Türkçe değil, mana. :A
Ayrıca dillerden bağımsız düşünmek gerekir artık, hangi çağda yaşıyoruz? :D

Admin olmuşsun ama adam olamamışsın adam. :T:
Fake adam :A

Konumuz Türkçe değil, mana. :A
Ayrıca dillerden bağımsız düşünmek gerekir artık, hangi çağda yaşıyoruz? :D

Admin olmuşsun ama adam olamamışsın adam. :T:
Fake adam :A
Bana yenilikçi ayakları çekme ya daha bugün 10 yıl önceki nickinle avatarına geri döndün birde güncelden bahsetme bana. :A

Yani sonuçta benim "temsilen" dediğim şey de insanlar tarafından çizilen/oluşturulan 3310 modelleri, senin fake dediğin de insanlar tarafından çizilen/oluşturulan 3310 modeli, peki burda farklı olan ne? :)

çıkarsınlar bir fiyatı felan görelim ona göre konuşmak mantıklı olur ama bilmiyorum öyle bir anda göze gireceğini zannetmem :)
Nedir bu Nokia düşmanlığı sen eski Motorolacılardansın sanırım. :)

Bana yenilikçi ayakları çekme ya daha bugün 10 yıl önceki nickinle avatarına geri döndün birde güncelden bahsetme bana. :A

Yani sonuçta benim "temsilen" dediğim şey de insanlar tarafından çizilen/oluşturulan 3310 modelleri, senin fake dediğin de insanlar tarafından çizilen/oluşturulan 3310 modeli, peki burda farklı olan ne? :)

Nedir bu Nokia düşmanlığı sen eski Motorolacılardansın sanırım. :)
Biraz nostalji yaşamanın zararı olmaz :A
Temsilen deyince sanki Nokia bu çizimleri yayınlamış, o konspet videosunu yayınlamış manası içeriyor :A Temsilen, temsili, temsil etmek...
Resmi olmayan kişiler temsil edemez. Temsil eden kişiler resmi olmalı ki 'temsil' etsin. :A

Biraz nostalji yaşamanın zararı olmaz :A
Temsilen deyince sanki Nokia bu çizimleri yayınlamış, o konspet videosunu yayınlamış manası içeriyor :A Temsilen, temsili, temsil etmek. resmi olmayan kişiler temsil edemez. Temsil eden kişiler resmi olmalı ki 'temsil' etsin. :A
Ne kadar kötü bir insansın ya... Paylaştığıma pişman ettin.... AMA;

Bak canım TDK anlamına göre de temsil sözcüğü "Birinin veya bir topluluğun adına davranma" yani bunu yapanlar da Nokia'nın adına kendi çizimlerini paylaşıyorlar yani TEMSİLEN. 😉

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.58af50975462c4.69876494

Davranma diyor yanlız, davranmanın kelime anlamına inersek haberli olması gerektiği anlamına mı gelmesi gerekiyor? :A Gayet oldu sen olmaması için çabalıyorsun ben Amourıfjdsjs'ı özledim. .ss

Aynen ablam, telefonum eskirse bundan almayı düşünüyorum. :D
Bence boşuna gedik bulmaya çalışma. Her şey açık :A
Amourusjhj gitti. O artık yok :A

Davranma diyor yanlız, davranmanın kelime anlamına inersek haberli olması gerektiği anlamına mı gelmesi gerekiyor? :A Gayet oldu sen olmaması için çabalıyorsun ben Amourıfjdsjs'ı özledim. .ss

Aynen ablam, telefonum eskirse bundan almayı düşünüyorum. :D

Ne güzel bende telefon istiyorum bozuldu benim ki dayım almanyada getiririm dedi onu
bekliyorum yaza artık ne marka getirir bilmiyorum :D

Geliyoruz geliyoruz. :Z

Temsilen 3310 olabilecek modeller şöyleymiş;

fft99_mf8590413.Jpeg

nokia.jpg
3310-pureview-1024x576.jpg
Kasası biraz kaba olmuş, kapasitif tuşlar da milattan öncede kaldı ama kamera odaklı olursa (nokianın 40 megaciksel sayko modelleri vardı :F Bu da öyle hayvanat lensli, büyük ihtimal ekstrem bir rakamla gelecektir :A) çok satabilir. Fakat yine de -maddi kaygıdan ziyade- alıcının ilgisinin markaya yönelmesini amaçlayan bir hamle olarak yorumluyorum ben, yani çok satmada da Nokia'nın umrunda olmaz :A