BesaleT
Süper Emekli
Resimlerdeki gibiyse hiç piyasaya sürmesinler daha iyi.Geliyoruz geliyoruz.
Temsilen 3310 olabilecek modeller şöyleymiş;
![]()
![]()
![]()
Resimlerdeki gibiyse hiç piyasaya sürmesinler daha iyi.Geliyoruz geliyoruz.
![]()
![]()
![]()
Akıllı olacağını sanmam, yani Symbian bile olmaz muhtemelen Java tabanlı olur.Resimlerdeki gibiyse hiç piyasaya sürmesinler daha iyi.Üstüne de Symbian gibi bir saçmalık yaparlarsa boşa çaba harcamış olurlar.
O kadar da yapmazlar ya Java falan. Gerçi hedef kitleleri 45-50 yaş üstüyse belki.Akıllı olacağını sanmam, yani Symbian bile olmaz muhtemelen Java tabanlı olur.Fakat 3310'un tasarımını bundan daha çok modernize etmeleri çok da mümkün değil.
![]()
Ekranı küçük olacaksa mecburen java tabanlı olur yani bu boyuttaki bir telefona akıllı işletim sistemi koymak da pek mantıklı olmaz. Zaten nostalji amaçlı yapıyorlar kimse bu telefondan üst düzey özellikler beklemiyor ki.O kadar da yapmazlar ya Java falan. Gerçi hedef kitleleri 45-50 yaş üstüyse belki.
Yani gençler pek rağbet göstereceğini sanmıyorum şahsen en azından Türkiye'de.Ekranı küçük olacaksa mecburen java tabanlı olur yani bu boyuttaki bir telefona akıllı işletim sistemi koymak da pek mantıklı olmaz. Zaten nostalji amaçlı yapıyorlar kimse bu telefondan üst düzey özellikler beklemiyor ki.![]()
Biraz smiley kullansana ya bu ne böyle suratsız mesajlar. Cevap yazarken geriliyorum.Yani gençler pek rağbet göstereceğini sanmıyorum şahsen en azından Türkiye'de.
Her şeyde smiley mi kullanılır ya.Biraz smiley kullansana ya bu ne böyle suratsız mesajlar. Cevap yazarken geriliyorum.![]()
İşsiz misin Çağlar ya.Her şeyde smiley mi kullanılır ya.Ama al seni mi kıracağım.
![]()
![]()
![]()
![]()
😀😎😉🙂🙄😵
![]()
Onlar da tatlı bir tartışma içindesin şöyle düşün ne sen @Doğu'suz ne de o sensiz bir gün geçiremiyor, bunun farkına varın.
Hit almak isteyen konu açsın orda tartışalımOnlar da tatlı bir tartışma içindesin şöyle düşün ne sen @Doğu'suz ne de o sensiz bir gün geçiremiyor, bunun farkına varın.![]()
İnanır mısın aklımda böyle bir şey vardı böyle ben her hafta bir konu açacaktım ben de olmayabilir herhangi biri (objektif olmak şartıyla ve benim onayımla) haftanın tüm gündemini bir konuda açacaktık ve o konuda herkes gündemi değerlendirecekti fakat bu konunun gelmesiyle durum güncellemelerinde tamamen o tarz paylaşımlar da yasakalanacak.Hit almak isteyen konu açsın orda tartışalımSenin gibi müteşebbis ruhlu bir yılan bunu düşünmüş olmalıydı daha önce
![]()
Aman yarabbi projelere bakİnanır mısın aklımda böyle bir şey vardı böyle ben her hafta bir konu açacaktım ben de olmayabilir herhangi biri (objektif olmak şartıyla ve benim onayımla) haftanın tüm gündemini bir konuda açacaktık ve o konuda herkes gündemi değerlendirecekti fakat bu konunun gelmesiyle durum güncellemelerinde tamamen o tarz paylaşımlar da yasakalanacak.Çok çılgın projelerim var.
![]()
Ben bu projeyi yıllar önce yapacaktım da tartışmalar şiddetli geçiyor diye yürürlüğe koyamamıştık.İnanır mısın aklımda böyle bir şey vardı böyle ben her hafta bir konu açacaktım ben de olmayabilir herhangi biri (objektif olmak şartıyla ve benim onayımla) haftanın tüm gündemini bir konuda açacaktık ve o konuda herkes gündemi değerlendirecekti fakat bu konunun gelmesiyle durum güncellemelerinde tamamen o tarz paylaşımlar da yasakalanacak.Çok çılgın projelerim var.
![]()
Aman yarabbi projelere bakTırnak uçlarım karıncalandı
O konudan her hafta düzenli ban yerim ben
Ayrıca durum güncellemelerinin yasaklanmasından da rahatsızım
@Tolstoyevski gibi ben de boykot ederim forumu
![]()
Size resmen televizyon programı tasarlıyorum siyaset arenası gibi, durum güncellemelerinde sıkışıp kalmaktan sıkılmadınız mı.Ben bu projeyi yıllar önce yapacaktım da tartışmalar şiddetli geçiyor diye yürürlüğe koyamamıştık.![]()
https://fav10.net/forum/threads/besaletten-yeni-bir-tartışma-programı-yorum-farkı.155007/Size resmen televizyon programı tasarlıyorum siyaset arenası gibi, durum güncellemelerinde sıkışıp kalmaktan sıkılmadınız mı.
O konuda ceza sistemi biraz daha gevşek olur, zaten gereken yerde silinerek müdahale ederik.![]()
Biraz tipi kayık gibi geldiGeliyoruz geliyoruz.
![]()
![]()
![]()