2016 Rio Olimpiyatları Yorum ve Sohbet Konusu

Basketbolda Avustralya Fransa'dan sonra Sırbistan'ı da 95-80 gibi net bir skorla mağlup ederek ciddi bir madalya adayı olduğunu gösterdi. Altın madalya her türlü ABD'ye gider ama gümüş madalyayı alabilir. @MEnes takımımı buldum ben Avustralyalıyım artık :A
Oha şaşırtıcı skor olmuş baya. :A İkincilik için favori olabilir. :A

Evet bugün iyi gelişmeler oldu. Boks'ta Önder Şipal son 16'ya kaldı. Bayan basketbolda da Japonya'yı 76 - 62 mağlup etti. Son iki rakibimizin birisiyle aynı puanda diğerininde puan olarak önündeyiz. İkisini de yenersek çok rahat grubu geçiyoruz.

Evet ilk madalyamız geliyor gibi. Halter 69 kg'da Daniyar İsmayilov koparmada 163 kg ile lider bitirdi. Sıra silkmede.

Edit: Silkmede 181 toplamda 351 kg ile gümüş madalya aldı. Tebrikler Daniyar İsmayilov

Son düzenleme:
image.jpeg

Daniyar İsmayilov ilk madalyamızı kazandı. Tebrikler darısı diğer branşlara. :)

@MEnes @Doğu Trt sporda Amerika Avustralya basket maçı var. İzleyin bence bu sefer Abd'ye rahat galibiyet yok gibi :D Güzel bir maç olacak.

3 film izledim sen de görmüşsündür. Bu sefer de kafayı filmlerle bozdum. :A :A Beynim çooook yorgun şuan maç izleyebilir miyim muamma. :A

Sen de bir şeyin ortasını bulamıyorsun ha :A Bence bir izle duruma göre bakarsın. Şu an Avustralya 25-20 önde :D

işte gerçek türkler 5.sırada Atatürk ün dediği zeki,çevik,ahlaklı sporcularıyla 5. macaristan :D biz de putin mi pes etti erdoğan mı onu tartışalım :D
gfdgfdgdfgfd.png

5 filmim kaldı hafta sonuna kadar yetişeceğim 10 filme tamamlayacağım. :A

Demek Avustralya önde vaay. Açayım o zaman maçı. :A
Adamlar çok iyi ya Bogut falan süper oynuyor. Gsw bu kadar etkili kullanamıyordu adamı sadece savunma yapıyordu orada :D Oyun kurucularda da senin iki cavslı karşı karşıya oynuyor :A

Potanın Perileri'nin maçı rejiden dolayı 19.30'da yayınlanacakmış ama maçın ilk yarısı bitti. 33-33 beraberlik var. Bu maçı canlı izlemeliydik. Rio rejisi çok başarısız. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Karşılaşmaları kafalarına göre yayınlamıyorlar. Spikerlerimizde sürekli bu durumu yineliyor. 4 sene sonra Tokyo'da bu sıkıntıyı yaşamayız bence.