2016 Rio Olimpiyatları Yorum ve Sohbet Konusu

Potanın Perileri'nin maçı rejiden dolayı 19.30'da yayınlanacakmış ama maçın ilk yarısı bitti. 33-33 beraberlik var. Bu maçı canlı izlemeliydik. Rio rejisi çok başarısız. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Karşılaşmaları kafalarına göre yayınlamıyorlar. Spikerlerimizde sürekli bu durumu yineliyor. 4 sene sonra Tokyo'da bu sıkıntıyı yaşamayız bence.

62-54 şuan alırız diye düşünüyorum :D

Maç 72-69 @hayret bi şey takip ediyor musun :D

74-71 :D

Son düzenleme:
Brezilya'yı geçmemiz lazım yoksa çeyrekte ABD'den fark yeriz ama Kanada'da şansımız var :D

O grupta İspanya 2. olur bence. Şimdilik Kanada 2. olarak devam ediyor ama henüz ABD ile maç yapmadılar. ABD'den tokadı yiyince son maç İspanya ile 2.lik için kapışırlar :D Bizim de dediğin gibi 4. olmamamız lazım 2. veya 3. bitirsek çok güzel olur.

A grubu
ÜlkePuanlar

1
jSgw5z0EPOLzdUi-Aomq7Q_48x48.png
Avustralya
6

2
hYrtTF982kN3GcYNdSPL9g_48x48.png
Türkiye
6

3
by4OltvtZz7taxuQtkiP3A_48x48.png
Japonya
5

4
z3JEQB3coEAGLCJBEUzQ2A_48x48.png
Fransa
5

5
Epw_LlTSmXmMslvkQu0TdQ_48x48.png
Beyaz Rusya
5

6
zKLzoJVYz0bb6oAnPUdwWQ_48x48.png
Brezilya
3

{thead}

{/thead}

Şuan puan durumu bu. Ama bizim grupta bugün iki maç daha var. Brazilya ve Fransa , Japonya ve Avustralya maçları var.

Sıralamaya göre Avustralya ve Fransa kazanırsa 3. sırada yer alacağız. Son iki maçta da bu iki takım yenilirse ve biz Brazilya'yı yenersek grubu 2. bitiriyoruz. Brazilya'yı yenmemiz halinde Amerika'yla hiçbir şekilde karşılaşmayacağız sanırım çeyrek finalde. Benim isteğim grubu 2. bitirerek ne Amerika nede Kanada ile karşılaşmamak.

Maç başladı ama yayınlanmıyor. Bu ne saçma bir sistem. Rio bu organizasyonun altından kalkamadı. 10 üzerinden 1 bile vermiyorum organizasyona.

TRT 1 sesimi duydu. :D

Efsane bir maçtı. 2 kez eşitlikten dolayı uzatmaya gidildi ama hak edilen bir galibiyet yaşadık. İnşallah grubu 3. bitirip Amerika ile karşılaşmayız.

Japonya Fransayı yendi. Biz grupta 3. olduk. :) Çeyrek final maçı çarşamba günü 00.45'te yayınlanacak. Rakibimiz yarın oynanacak olan Kanada - İspanya maçına göre belli olacak. Kim kazanırsa o rakibimiz olacak.

Futbol maçıyla çakışınca bizimkilerin maçını pek izleyemedim, sadece aralarda bakabildim. Son kısmı gördüm ama Işıl'ın topu kapıp ardından turnike bıraktığı pozisyon maçı getirdi denebilir. Zaten kendisi de maçın yıldızı olmuş. 18 sayı 9 ribaund 8 top çalma 5 asist. Muazzam bir istatistik. Katkı verebilecek az oyuncumuz olduğundan böyle performanslar bizim için çok önemli. Her maç Lara alıp taşıyamaz takımı. Şimdi İspanya-Kanada galibiyle karşılaşacağız. O da çok zor maç olacaktır ama onları da geçip finale kadar yürüyebileceğimize inanıyorum ben.

Son düzenleme:
2012'de madalya sayisinda Azerbaycan 30. Türkiye ise 41. olmuştu.

Şu anki madalya durumunda da Azerbaycan 46. Türkiye ise 52. sırada ve çok yakinlar.
Altın madalya gerekli. Bizim 2 sporcu finala kadar gelip mağlup oldu ve gümüş kazandı. :(

Nevriye'nin çıkması kötü olmuştu ama şükür ki Birsel'in üçlüğü ve Işıl'ın top çalması maçı getirdi. :D

Yaa okçuluk kategorisinde yarışan çoçuk sanırım çeyreğe kalamamiş:(oysa CEO olarak ayyapıma Arrow'u turkıye versiyonunda dublor yaptıracaktım okları atsın diye::( @xemrexxx
flashı falan katmazsak arrowun türk verisonu olurdu aslında türkiyede sonucta fantastik güçleri olan yok :F