2016 Oscar Kazananları Belli Oluyor! - Canlı Yorum Konusu

Mad max ödülleri götürüyor:X senaryosu olmasa da harikaydı:Z devamı gelir umarım. En iyi erkekte Tom Hardy alırsa yazık olacak çok etkin rolde değildi.
Tom Hardy, “The Revenant” ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu da aday. Senaryosu da güzeldi niye beğenmedin ki, hatta çok yaratıcıydı bence.

3 oldu mad max:X daha nelerde vardı?:F bu arada revenantta boğaz yakma sahnesini beğenmiştim orayı gösterdiler:X

mad max üçledi ödülü :)) helal olsun :) konusu olmayan ama severek izlediğimiz nadir filmlerden :)

Tom Hardy, “The Revenant” ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu da aday. Senaryosu da güzeldi niye beğenmedin ki, hatta çok yaratıcıydı bence.
Mad max gerçekten senaryosu yoktu hacı ya.. 2 saat izlerken napıyor bunlar amaçları ne dedik durduk. Adamlar gitti yolu tekrar geri döndüler:F tom hardyi severim ama Mad Max'de olmamişti. En iyi yardımcı ödülünü alıcak inş. Bana göre en iyi erkekte ödül almalıydı Revenant'la.

Leo'ya saldıran The Revenant'taki ayı törene gelmiş. :)

CcWT5UeW4AACewl.jpg

Mad max gerçekten senaryosu yoktu hacı ya.. 2 saat izlerken napıyor bunlar amaçları ne dedik durduk. Adamlar gitti yolu tekrar geri döndüler:F tom hardyi severim ama Mad Max'de olmamişti. En iyi yardımcı ödülünü alıcak inş. Bana göre en iyi erkekte ödül almalıydı Revenant'la.
Kendi içinde diğer aksiyon filmlerine göre güzeldi. Mesela araç üzerinde konser veren abiler çok yaratıcıydı. :)

Lubezki üçleyip tarih yazdı.

En İyi Sinematografi: Emmanuel Lubezki (The Revenant)

Yine mi Mad Max yeter ya yeter. :( Kurguyu almayaydı iyiydi. Neyse The Big Short'un almasından iyidir. :)

Bu arada Ceyda Düvenci haklı. Filmin arkasındaki ekibin yaşlılardan oluşması cidden ilginç.

ben zaten mad max izlerken kızlar başarılı olsunda nasıl olursa olsun diyordum neden başarılı olsun bunlar napıyor nediyor soruları cevapsız kalmıştı :) ama hiç sorunda olmadı yani :) bir baktım film bitmiş :)