2016 Eurovision Şarkı Yarışması | Genel Bilgiler ve Yorum

benim favorim nina 13. sıradaymış sempatik kız zoe 14. sırada hemen ardardalar
@Ahmad ın bahsettiği rus birinci sırada ama bu sıralama daha çok değişir?
@Forumdash makedon dona dona yı kaçırma derim kapanın elinde kalıyor

Türkiye'deyim ben şu an, yarışma zamanı da Türkiye'de olurum yüksek ihtimalle.

Rusya'ya karşi genel bi anti'lik olacak zaten, ama şu ana kadarki şarkilar arasında bence açik ara 1.liği hakediyor.

Genelde favorilerden olan biz ve İsveç de şarkilarini açiklayinca belli olur herşey.

Senin favorin iyi, ilk 10 olur bence.

Rusya kazanirsa yine 2009'daki gibi muhteşem bi show hazırlarlar.

Oradaki çevremin hepsi Türk, hepsi de Eurovision'u sevmeyen tipler.

neyse zaten ben çat pat biraz italyanca biliyorum şöyle birkaç telefon etsem yeterli papayı bile harekete geçiririm
ama işte nüfusumu böyle fazla önem içermeyen şeyler için harcamak istememiştim
)

Şimdilik ilk beşim :

1-Hırvatistan
2-Rusya
3-Norveç
4-Avustralya
5-Almanya

Hırvatı beğendim(klip çalişması ve tarzını) de avusturya ın nesini beğendin hacı? Bildiğin yarmagül ablamız

başta bu açıklananların hepsini dinledim ve aralarında üstüste üç dört kez dinlediğim şarkı sadece ninaya aitti birde zoe yi iki kez dinledim veya izledim
diğerlerini tam bitirmeye bile katlanamadım ya seçilen şarkıların çoğu çok kötü ya da bende müzik kulağı yok
iki şşıktan biri ?
rusyaya gelince hiçbir şey ifade etmedi benim için öylesine bir şarkı işte

birde ben böyle bağırıp çığırarak yapılan şarkıları sevmiyorum biraz daha müzik düşük ses ön planda olacak huzur verecek insana

Şimdilik ilk beşim :

1-Hırvatistan
2-Rusya
3-Norveç
4-Avustralya
5-Almanya
helal olsun benim ninayı en başa almışsın demekki yalnız değilim

Yok yalnız değilsin o şarkıyı seven baya esfanı var ve çok güzel bir şarkı böyle unique.Kızın sesi de Ellie Goulding gibi maşallah
Muhteşem bir şovla ilk üçe girecektir.

Hırvatı beğendim(klip çalişması ve tarzını) de avusturya ın nesini beğendin hacı? Bildiğin yarmagül ablamız

nasıl yarmağül ya şarkı söylerken biraz kaba saba çıkmış olabilir ama çok sempatik bişey birde fransızca söylüyor fransızca şarkı dinlemeyi zaten severim o da başka bir artı

hatta diyorum dünyada iki dil olmalı biri konuşmak için ingilizce diğeride şarkı söylemek için fransızca

Yok yalnız değilsin o şarkıyı seven baya esfanı var ve çok güzel bir şarkı böyle unique.Kızın sesi de Ellie Goulding gibi maşallah
Muhteşem bir şovla ilk üçe girecektir.
youtube yorumlarında kızı hırvatistanın ellie goulding i diye benzetenler var zaten rastlamıştım ama gerçektende ses olarak benziyorlar sadece kızın tipi güzel değil birde güzel olsaydı nina o zaman muhteşem bişey olurdu

Sahnesi kötü işte
sen ne gördün merak ettim

Dünyada tek dil olsun işte niye çoğaltıyorsun durduk yere

Kızın sesi çok hoş ama kabul et
Göruntuden ne şarkıya ne de sese odaklana bildim
6-7snlık bişeydi zaten. Yarın araştırma yapıcam bende

Yarın İsveç'in ulusal finali Melodifestivalen var onu izle

baksana şu güzelliğe ? neresini beğenmedin anlamadım