2016 Eurovision Şarkı Yarışması | Genel Bilgiler ve Yorum

Ben yanarlı dönerli bi klip beklerken kasvetli bir fonda ne idüğü belirsiz bir abla şarkı mırıldanıyor. Bu sefer beğenemedim

Ben yanarlı dönerli bi klip beklerken kasvetli bir fonda ne idüğü belirsiz bir abla şarkı mırıldanıyor. Bu sefer beğenemedim

devamlı oynak şeyler bünyeye zararlı arada bir böyle efkarlanmak lazım
ama ablanın sesi bayağı hoş yani zaten başta söyledim tip yok ama kulağa hoş gelen bir sesi var

birde avusturyalı kız vardı onun herşeyi insanın herbiyerine hoş geliyor onada bir el atacağım fırsat bulursam

Aman bu saatte el atma elinde kalır
O değil de biz kaç senedir katılmıyoruz bu güzelim yarışmaya neden aceba. Niye herşeyden soyutluyoruz kendimizi bak bu konuda hükümeti eleştiriyorum

Aman bu saatte el atma elinde kalır
O değil de biz kaç senedir katılmıyoruz bu güzelim yarışmaya neden aceba. Niye herşeyden soyutluyoruz kendimizi bak bu konuda hükümeti eleştiriyorum

hükümetin neresinden tutarsan dökülüyor
eleştirmedin eleştirmedin burdamı eleştiresin geldi

katılmayalım yarışmaya boşver umrumda değil zaten? bizdeki kızlar pardon bizdeki şarkılar güzel çıkmıyor
zaten birinci olma ihtimalimiz yoktu bu şekilde bari bahanemiz olur katılmadık o yüzden kazanmadık deriz
birde katılsaydık kimbilir ne destanlar yazardık diye avuntumuzda olmuş olur

Yok ben körü körüne bağlı olanlardan değilim
Spor ve eğitim konusunda çok eleştirdiğim konular var. Başka noktalar da var ama şimdi yazmaya başlarsam @Çiğdem- gibi beş sayfa konuşurum
Ben en son manga'dan sonra umudu kestim zirvede bıraktık bi bakıma iyi oldu

aslında eurovison a biz yanlış adaylar gönderiyoruz şimdi bu işi çok ciddiye alıp kırk yıllık şarkıcıları yollayacağımıza daha 18 inde hayatının seksi baharını yaşayan amatör şarkıcı kızları (erkeklerde olabilirde olmasada olur ) yarışmaya yollasak hem yeni sesler kazanır müzik dünyamız hemde o tarz bir şarkıcının dünya tarafından göreceği sempatide çok farklı olur

mesela almanya genelde yeni yetmelerle katılır yarışmalara

Vallaha Sibel Tüzün vakasından sonra her şey beklenir bunlardan
Bakarsın seneye Hakkı Bulut veya Selami Şahin'le falan katılabilirler
Ben de senin gibi düşünüyorum teenage kızlarımıza şans versek hem gözümüz gönlümüz açılır hem de desteklemiş oluruz.

Seneye Hırvatistan'da biz de oluruz umarım.

bu sözden @OzaN ın da hırvat nina kralic i desteklediği kesinleşmiş oldu
ilk defa sanırım zevklerimiz uyuştu
başımıza taş yağacak

@Forumdash isveç i frans veledi if i were sorry ile temsil edecekmiş ?
isveç elemelerini izlerken hanı demiştik ya bu veledin şarkısıda fena sayılmaz ama keşke kız olsaydı falan diye
heh işte o veledin söylediği şarkı kazanmış demekki elemeleri

@GunesinOglu güya oylama sonucundan bizi haberdar edecekti ama nerdeee?

Evet hatırladım o gunden beridir ugramadık sanırım konuya
o şarkıyı çakma diyorlar şuan. Hem de populer bir şarkıdan. İsveç kazanırsa bizde seneye justine bieber tipli birini yollayaalım

Bu arada @Çiğdem- 'in beğendiği 2 kas yıgıntısı donlu oğlanlar donlarını göstermekle kalmişlar. Oylamada sonuncu olmuş sanırım

yani @Harunnn60 u yollayalım önümüzdeki sene eurovision a diyorsun
)

Dinlemeyecektimde yarısını felan dinlemiş bulundum galiba.

Bayağı sağlam şarkılar var,kötüye rastlamadım desem daha doğru tabir olur. (
) Sabaha doğru olsada beklemeye değer bir etkinlik olacak gibi. Bizim trt zihniyetinede selam olsun.

@GunesinOglu üstüste beni beğenmeye başladı hayırdır huylanmaya başladım
))

hırvat ninayı izlemeden geçme konuyu
)