Şarkı belli sadece biz bilmiyoruz. Aynı Ermenistan'ın şarkısı da belli idi ama grup oluşturulduktan sonra dinledik. Montenegro'nun şarkısı da bence yarışmaya sunuldu ama bize yayınlanmadı. Çünkü 16 mart diye biliyorum ben son günü, yani ben dediğim gibidir.Keşke onu da erkenden öğrenseydik @Ahmad Son şarkı 21 Mart'ta
Organize edelim yarışmadan önce yapalım bakalım birinciyi doğru tahmin edebilecek miyizEvet ben de tüm şarkıları daha önce dinledim. Belki mayısta yarışma öncesi öyle bir etkinlik düşünülebilir, güzel bir fikir.
Bu yıl İtalya 1. olacak gibi.Organize edelim yarışmadan önce yapalım bakalım birinciyi doğru tahmin edebilecek miyiz
Evet bayağı iyi ama Estonya ve Norveç'i daha çok beğendim benBu yıl İtalya 1. olacak gibi.
Evet. İsveç ve Slovenya da yılın favorileri arasında. Ama Slovenya ve Estonya gibi küçük ülkelerin oy potensialini çok yüksek görmüyorum, şarkıları öyle açık ara 1. olacak gibi değil. İtalya bu yıl birinciliğe en büyük aday bence.Evet bayağı iyi ama Estonya ve Norveç'i daha çok beğendim ben
Geçen seneden iyi. İlk 10 diyorum ben. Büyük ihtimal dinleye dinleye severim sizin şarkıyı Hızlandığı kısım iyi bayağı.Evet. İsveç ve Slovenya da yılın favorileri arasında. Ama Slovenya ve Estonya gibi küçük ülkelerin oy potensialini çok yüksek görmüyorum, şarkıları öyle açık ara 1. olacak gibi değil. İtalya bu yıl birinciliğe en büyük aday bence.
Elnur'u nasıl buldun?
Geçen yılı hiç hatırlatla.Geçen seneden iyi. İlk 10 diyorum ben. Büyük ihtimal dinleye dinleye severim sizin şarkıyı Hızlandığı kısım iyi bayağı.
Bende öyle düşünüyorum. Azerbaycan'ın hareketli şarkılarını özledimGeçen yılı hiç hatırlatla.
İlk katıldğımız yıldan beri hep ilk 10 içinde idik, en kötü sonuçumuz ilk yılımızda 8.'lik idi. Ama geçen yıl ilk 20 dışında kalarak büyük şok olmuştu.
Bu yıl 5 ile 10 arası sıralarda olur gibi.
Etkinlik yapabiliriz organize etmek istersen sen yap. Yalnız etkinlik yapılacaksa hemen yapılsın ve şarkılar azar azar ve çok gruplar halinde olsun. Çünkü 20-30 şarkıyı birden dinletmek zor. En Favori Şarkının farklı bir versiyonu gibi olabilir.
Evet güzel böyle olabilir. Oylama fikir @-potterhead- 'den geldi. O yapsın bence.@Ahmad @-potterhead-
1.Tur'da 5 tane ülke olsun sadece 2 tanesi geçsin
2.tur da 4 tane ulke olsun ikisi geçsin
3.turda hepsinde 2 olsun
4. turda hepsinde 2 olsun
5.tur da final olsun