2015 Eurovision Şarkı Yarışması | Genel Yorum Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu yil yine cok iyi bir sarkiyla gelicez😉bu arada bende koyu bir eurovision faniyiyim yada -dim.cunku gittikce sarkilar siradanlasiyor🙁

ŞARKILARI KISACA DİNLEMEK İSTEYENLER İÇİN:
6 numarali sarki fena degil sanki

Azerbaycan'ın Azeri bir besteciye şarkı yaptıracak olması çok iyi olmuş. İsveçli bestecilere yaptırma formülü geçen sene tutmayınca böyle bir karar aldılar bence. :)

Kalbin temizmis yeni gelen genel mudur eurovizyona katılacaklarini açıklamış.
Futbol turnuvalarında da şikayet ettiğimiz halde sürekli katılıyoruz, Eurovision'a niye katılmayalım gibi bir şeyler demiş. :D

Bu arada yarın İsveç'in elemesi Melodifestivalen başlıyor diye biliyorum, izleyebilirsem izleyeceğim. :)

Azerbaycan'ın Azeri bir besteciye şarkı yaptıracak olması çok iyi olmuş. İsveçli bestecilere yaptırma formülü geçen sene tutmayınca böyle bir karar aldılar bence. :)

Futbol turnuvalarında da şikayet ettiğimiz halde sürekli katılıyoruz, Eurovision'a niye katılmayalım gibi bir şeyler demiş. :D

Bu arada yarın İsveç'in elemesi Melodifestivalen başlıyor diye biliyorum, izleyebilirsem izleyeceğim. :)
ŞAKA YAPIYORSUN!
SEN MELODIFESTIVALEN İZLEYECEKSİN!
BEN ONA BAYILIYORUM!

PROVALAR YAYINLANDI!
O YARIŞMADA FULL KALİTE VAR!

ŞAKA YAPIYORSUN!
SEN MELODIFESTIVALEN İZLEYECEKSİN!
BEN ONA BAYILIYORUM!

PROVALAR YAYINLANDI!
O YARIŞMADA FULL KALİTE VAR!

Oov cengo ile ayni şeyi izleyen bir baskaai çıktı çok tehlikeli))))

Ingiltere den dolayi :D

Bu arada İsrail de var dimi yarışmada :)

İngiltere'den dolayı olduğunu sanmıyorum ya, yarışma senelerdir Avustralya'da yayınlanıyor, hatta kendi aralarında oylama bile yapıyorlar şarkılar için. Baya da takip eden bir kitle var diye biliyorum. Ondan dolayı böyle bir karar alındı bence. :D

Evet İsrail var yarışmada. :)

Umarım bu seneki şarkımız geçen seneki fiyaskoyu unutturacak cinstendir.

Bu arada 2. Yarıfinalde olmamız büyük şanssızlık.

İngiltere'den dolayı olduğunu sanmıyorum ya, yarışma senelerdir Avustralya'da yayınlanıyor, hatta kendi aralarında oylama bile yapıyorlar şarkılar için. Baya da takip eden bir kitle var diye biliyorum. Ondan dolayı böyle bir karar alındı bence. :D

Evet İsrail var yarışmada. :)
Avustralya asiavision katılacakti ama o yarışma iptal oldu galiba
Senin dediklerine gelince Avustralya katılması tamamen siyasi zaten yarışma siyasi herkes bilir :D kesinlikle ingiltere olmasa arkasında Avustralya katılamazdi :D

Avustralya asiavision katılacakti ama o yarışma iptal oldu galiba
Senin dediklerine gelince Avustralya katılması tamamen siyasi zaten yarışma siyasi herkes bilir :D kesinlikle ingiltere olmasa arkasında Avustralya katılamazdi :D
Asiavision kısmını bilemem. :D Yarışmadaki oylar siyasi tabii ama Avustralya'nın katılmasındaki birinci etken İngiltere değil. Ama yarışmada tıpkı Yunanistan - Kıbrıs gibi paslaşırlar. :D

Avustralya sadece 60. yıla özel katılıyor, eğer kazanırsa önümüzdeki yıl da katılabilir yoksa artık katılamıyacak.