Keşke bu konuyu açmasaydın da, geç öğrenseydim açıklandığını. Strese girdim şimdi.
Son sınıfım, haliyle gireceğim. Daha büyük mü sanıyordun, daha mı küçük?Sen de mi girmiştin sınava? 😕 Yeni öğrendim.
Son sınıfım, haliyle gireceğim. Daha büyük mü sanıyordun, daha mı küçük?
Doğruyu söylediğin için tebrik ederim, tam tersini diyeceksin diye beklentideydim. Gerçi sen daha küçüksün.Daha küçük. Küçük derken çok küçük değil, seneye gireceksin diye biliyordum.
Doğruyu söylediğin için tebrik ederim, tam tersini diyeceksin diye beklentideydim. Gerçi sen daha küçüksün.
Daha çok varmış, yolun başındasın daha. İyi çalış şimdiden sınava, sonradan sorun olmasın.Evet, öyleyim. 2 yılımız kaldı bizim de bakalım.
Twitter'a girebilseydim, okuldakiler napmış öğrenirdim.
@Almila da girmiştir belki. Yeniden gireceğini söylüyordu zamanında. Bunca zaman sanırım o yüzden girmedi.Hayırlısı olsun. Bende girdim ama öylesine, zaten okuduğum üniversitemden memnunum.
Hiç bir bilgim yok...@Almila da girmiştir belki. Yeniden gireceğini söylüyordu zamanında. Bunca zaman sanırım o yüzden girmedi.
Bilgin var diye söylememiştim zaten, öylesine söylemiştim. Uzun zamandır girmiyordu, sebep sanırım bu ya da daha farklı bir şey.Hiç bir bilgim yok...