Matematikte ilk 10 sorudan 10'ı full doğru.Öyle ikilem olmaz olsun Allahtan ilk önce matematik ve fenden başladım. Türkçeyi ben çok iyi yapardım 30-35 net arası bişey gelir
Sonra 10-17 arası full boş.
17-27 arası da full.
27-32 boş.
Matematikte ilk 10 sorudan 10'ı full doğru.Öyle ikilem olmaz olsun Allahtan ilk önce matematik ve fenden başladım. Türkçeyi ben çok iyi yapardım 30-35 net arası bişey gelir
Şekerlerin üzerinde ygs yazıyor o sınavın sorularını okuyupta o şeker yenir mi hiçŞekerleri yedin mi @xdragxx
Evet zaten subaylığa puanım yetmeyecekAstsubaylık olur ya ama normal subaylık zor kazanmak.
Matematik 20 yi geççtiğimi düşünüyorum ama 20.35 te olabilir Feni ne yaptın ? Benimki idare ederdi kimya ve fizk çok cins beMatematikte ilk 10 sorudan 10'ı full doğru.
17-27 arası da full.
27-32 boş.
Tm'ciyim hacı ne feni?Şekerlerin üzerinde ygs yazıyor o sınavın sorularını okuyupta o şeker yenir mi hiç
- - - Ekleme - - -
Evet zaten subaylığa puanım yetmeyecek
- - - Ekleme - - -
Matematik 20 yi geççtiğimi düşünüyorum ama 20.35 te olabilir Feni ne yaptın ? Benimki idare ederdi kimya ve fizk çok cins be
Matematikte ilk 10 sorudan 10'ı full doğru.
17-27 arası da full.
27-32 boş.
Problemler 20 den sonraydı sanki10-17 arası problem sorularıdır.
32'den sonrası ?
Geçen seneki matematikteki problemlere bak bi de bu sınavdaki problemlere sistem berbat ötesi.10-17 arası problem sorularıdır.
32'den sonrası ?
Öyle kolay zor kavramını bitirdiler. Ben 2 yıldır giriyorum kolay olacağı günü bekliyorum sonuç 0Geçen seneki matematikteki problemlere bak bi de bu sınavdaki problemlere sistem berbat ötesi.
32'den sonrası geometriydi onlara dokunmadım bile. @emreemreu rahat olsun bu sene zordu ya seneye kolay olur.
O değilde sınavda Dosto vardı sonra araba vurdurmak vardı tercüman vurdu gülmemek için kendimi zor tuttum.Dinle beni Aykut!
Sabah akşam Haxball oynarsan, çalışacağına hadi bi Hax odası aç diye baskı yaparsan tabii iyi geçmez sınavın! Gelip buralarda şu şu dersim kötü diyipte o dersleri düzeltiyim demezsen başkalarının başarısızlıklarıyla benim durumum hiç de fena değil dersen böyle sınavın kötü geçer!
LYS çalışacaksın sana Hax odası falan yok Futbu'dan da istifa ediyorsun hemen!
O değilde sınavda Dosto vardı sonra araba vurdurmak vardı tercüman vurdu gülmemek için kendimi zor tuttum.
BEnim ki iyiydi geçen yılla aynı gelecek gibi veya bir gömlek üstüben geldim o mat sorularını hazırlayan köfte gibi kızarsın bişber gibi patlasın boğa güreşinde boğanın altında kalsın
sizin nasıl geçti panpalar
edit:cevapları bulabileceğim bir link?
BEnim ki iyiydi geçen yılla aynı gelecek gibi veya bir gömlek üstü
Soruları trt 2(haber) de gösterecek az sonra bunun dışında başka yerde yok... Geçmiş olsun başın soalsun
İzlemekle iyi mi yapıyoz ki ?sağol açtım netten trt 2 yi
İzlemekle iyi mi yapıyoz ki ?
Oda doğru3 hafta sonu çbekleyemem ben
Oda doğru
- - - Ekleme - - -
Sınavda smileyin tarihiyle ilgili paragraf vardı zevkle okudum