2013 YGS Yorum & Sohbet Konusu

Öyle ikilem olmaz olsun Allahtan ilk önce matematik ve fenden başladım. Türkçeyi ben çok iyi yapardım 30-35 net arası bişey gelir :(
Matematikte ilk 10 sorudan 10'ı full doğru. :D
Sonra 10-17 arası full boş. :D
17-27 arası da full. :D
27-32 boş. :F

Şekerleri yedin mi @xdragxx :D
Şekerlerin üzerinde ygs yazıyor o sınavın sorularını okuyupta o şeker yenir mi hiç :)

- - - Ekleme - - -

Astsubaylık olur ya ama normal subaylık zor kazanmak. :D
Evet zaten subaylığa puanım yetmeyecek :(

- - - Ekleme - - -

Matematikte ilk 10 sorudan 10'ı full doğru. :D
Sonra 10-17 arası full boş. :D
17-27 arası da full. :D
27-32 boş. :F
Matematik 20 yi geççtiğimi düşünüyorum ama 20.35 te olabilir :) Feni ne yaptın ? Benimki idare ederdi :) kimya ve fizk çok cins be :D

Sınava girenlere geçmiş olsun, umarım istediği sonuçları alırlar.

LYS'nin çok daha önemli olduğunu hatırlatmak isterim. :)

Moralleri bozmayın çalışmaya devam...

Şekerlerin üzerinde ygs yazıyor o sınavın sorularını okuyupta o şeker yenir mi hiç :)

- - - Ekleme - - -

Evet zaten subaylığa puanım yetmeyecek :(

- - - Ekleme - - -

Matematik 20 yi geççtiğimi düşünüyorum ama 20.35 te olabilir :) Feni ne yaptın ? Benimki idare ederdi :) kimya ve fizk çok cins be :D
Tm'ciyim hacı ne feni? :(

Dinle beni Aykut!

Sabah akşam Haxball oynarsan, çalışacağına hadi bi Hax odası aç diye baskı yaparsan tabii iyi geçmez sınavın! Gelip buralarda şu şu dersim kötü diyipte o dersleri düzeltiyim demezsen başkalarının başarısızlıklarıyla benim durumum hiç de fena değil dersen böyle sınavın kötü geçer!

LYS çalışacaksın sana Hax odası falan yok Futbu'dan da istifa ediyorsun hemen!

10-17 arası problem sorularıdır. :D

32'den sonrası ? :D
Geçen seneki matematikteki problemlere bak bi de bu sınavdaki problemlere sistem berbat ötesi.
32'den sonrası geometriydi onlara dokunmadım bile. :D @emreemreu rahat olsun bu sene zordu ya seneye kolay olur. :)

Geçen seneki matematikteki problemlere bak bi de bu sınavdaki problemlere sistem berbat ötesi.
32'den sonrası geometriydi onlara dokunmadım bile. :D @emreemreu rahat olsun bu sene zordu ya seneye kolay olur. :)
Öyle kolay zor kavramını bitirdiler. Ben 2 yıldır giriyorum kolay olacağı günü bekliyorum sonuç 0 :bhr::bhr:

Dinle beni Aykut!

Sabah akşam Haxball oynarsan, çalışacağına hadi bi Hax odası aç diye baskı yaparsan tabii iyi geçmez sınavın! Gelip buralarda şu şu dersim kötü diyipte o dersleri düzeltiyim demezsen başkalarının başarısızlıklarıyla benim durumum hiç de fena değil dersen böyle sınavın kötü geçer!

LYS çalışacaksın sana Hax odası falan yok Futbu'dan da istifa ediyorsun hemen!
O değilde sınavda Dosto vardı sonra araba vurdurmak vardı tercüman vurdu gülmemek için kendimi zor tuttum. :D

ben geldim o mat sorularını hazırlayan köfte gibi kızarsın bişber gibi patlasın boğa güreşinde boğanın altında kalsın :(
sizin nasıl geçti panpalar
edit:cevapları bulabileceğim bir link?

ben geldim o mat sorularını hazırlayan köfte gibi kızarsın bişber gibi patlasın boğa güreşinde boğanın altında kalsın :(
sizin nasıl geçti panpalar
edit:cevapları bulabileceğim bir link?
BEnim ki iyiydi geçen yılla aynı gelecek gibi veya bir gömlek üstü :)

Soruları trt 2(haber) de gösterecek az sonra bunun dışında başka yerde yok... Geçmiş olsun başın soalsun :)

ÖSYM'ye bak, resmen reklam yapıyor. Kalemin özelliği varmış. :D Silgi daha iyiymiş. :D