Türkçeyi 40 dakkada bitirdim zaten 10 sorum boş.
Ayrıca sınav öğretmenine de atarlandım iyiki ince espriyi anlamadı.
- - - Ekleme - - -
Tek kelimeyle kötü.
Yanlış yapmaktan iyidir 1 tane hatalı soru varmış Türkçe'de ben sınav görevlisine demiştim.
Yok ya herkes diyor 25.soru hatalıymış Türkçe'de.oha 10 boş mu ben bilmesem bile asla 10 boş bırakmazdım çok boş bırakmışsın
hayırlısı olsun türkçe yine yapmış yapacağını
- - - Ekleme - - -
hatalı değildir sen yanlış anlamışsındır
Lanlı lunlu konuşma.Niye la kıza mı verdin yoksa?
Türkçe yine aynıydı hatta dahada karmaşıktı sanki yada ben çalışmadığım için öyle geldi Evet %50 gibi bir rakam geçemeyecek ne yazık ki.......... @warlords türkçe aynımıydı yine geçmiş olsun o zaman yine %50 barajı geçemez
Abinin nasıl geçmiş sınavı?Hayırlısı be Aykids.
Hep ikilemde bıraktı demi.Türkçe yine aynıydı hatta dahada karmaşıktı sanki yada ben çalışmadığım için öyle geldi Evet %50 gibi bir rakam geçemeyecek ne yazık ki...
Sınava girerken benimde hayallarim vardı Yok ya subaylık için girdim sınava girmeden başvuramıyordum yoksaHayırlısı olsun. Zevkine mi girdin. ?
Sınava girerken benimde hayallarim vardı Yok ya subaylık için girdim sınava girmeden başvuramıyordum yoksa
Kafana takma aykut seneye daha iyi hazırlanırsın umarım hem acemilikte üzerinden kalkmış olurEvet gençler son yılların en zor sınavına girdim.
Tek tesellim okulun en güzel kızıyla aynı sınıfta girmek ve birbirimze şans öpücüğü vermek.
Aynen öyle panpa.Kafana takma aykut seneye daha iyi hazırlanırsın umarım hem acemilikte üzerinden kalkmış olur
Öyle ikilem olmaz olsun Allahtan ilk önce matematik ve fenden başladım. Türkçeyi ben çok iyi yapardım 30-35 net arası bişey gelirAbinin nasıl geçmiş sınavı?
- - - Ekleme - - -
Hep ikilemde bıraktı demi.