RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Şıkları görmem lazımevetkaç yıl önce bulunduğu-işlevi-kimlerle paylaşıldığı şıkları değildi diğer kalan 2 şıktan biri
![]()
Şıkları görmem lazımevetkaç yıl önce bulunduğu-işlevi-kimlerle paylaşıldığı şıkları değildi diğer kalan 2 şıktan biri
![]()
Şıkları görmem lazımben sadece zevkle okudum dedim zevkle çözdüm demedim
![]()
Türkçeye fazla mı yüklendin Princess espri kaliten düşmüşZor muydu sorular?![]()
Bana göre zordu ama @Dr.Who'ya göre kolaydır mesela.Zor muydu sorular?![]()
Ben Melankolia Family'denim Mf benim alanımbne zevkle çözdümsenin alanın ne hangisinde zorlandın en çok
![]()
Ben Melankolia Family'denim Mf benim alanım![]()
Yok ya bakamadım sorulara ama arkadaşım kolay dedi ondan merak ettim.Türkçeye fazla mı yüklendin Princess espri kaliten düşmüş![]()
Arayamadım şimdi soru çözümlerini takip ediyordur diye.
Bana göre zordu ama @Dr.Who'ya göre kolaydır mesela.![]()
Kızın biri hocam dedi ayağa kalktı yapamadım dedi ve bayıldı sonra ambulans geldi yok böyle birşey 5 dakikam gülmekle geçtiters bölgedesin ben toplam 100 soruyu işaretlemişim saydım![]()
Kızın biri hocam dedi ayağa kalktı yapamadım dedi ve bayıldı sonra ambulans geldi yok böyle birşey 5 dakikam gülmekle geçti![]()
3 lahmacun 2 dilim pasta 2kg portakal 5 litre su 1 tabak salata hazırladı mcevapalrı bekliyorum![]()
oha yani![]()
Onları yemeyecen demi ?3 lahmacun 2 dilim pasta 2kg portakal 5 litre su 1 tabak salata hazırladı mcevapalrı bekliyorum
- - - Ekleme - - -
bnmm de acayip tuvaletim geldisınavdan sonra 5 dk tuvaleette kaldım
![]()
öğle yemeği+akşam yemeği bir de yarın sınav var üstüne cevapları takip edicem yeterli bence![]()
Onları yemeyecen demi ?
Tuvalet kötü ya ama sal gitsin yapsaydın ya sende![]()
afiyet olsun ama sinavdan once mide bozulmasin![]()
Geçmiş olsun umarım iyi sonuç gelir.Çok zor bir sınavdı. Ya da bana öyle geldi. Türkçeyi okudum okudum anlamadım zaten. Matematikte öyle...
Sosyal Bilgilere zamanım kalmadı. :5: