RüzgarGülü
Favori Üye
Şıkları görmem lazım ben sadece zevkle okudum dedim zevkle çözdüm demedimevet kaç yıl önce bulunduğu-işlevi-kimlerle paylaşıldığı şıkları değildi diğer kalan 2 şıktan biri
Şıkları görmem lazım ben sadece zevkle okudum dedim zevkle çözdüm demedimevet kaç yıl önce bulunduğu-işlevi-kimlerle paylaşıldığı şıkları değildi diğer kalan 2 şıktan biri
Şıkları görmem lazım ben sadece zevkle okudum dedim zevkle çözdüm demedim
Türkçeye fazla mı yüklendin Princess espri kaliten düşmüşZor muydu sorular?
Bana göre zordu ama @Dr.Who'ya göre kolaydır mesela.Zor muydu sorular?
Ben Melankolia Family'denim Mf benim alanımbne zevkle çözdüm senin alanın ne hangisinde zorlandın en çok
Ben Melankolia Family'denim Mf benim alanım
Yok ya bakamadım sorulara ama arkadaşım kolay dedi ondan merak ettim.Türkçeye fazla mı yüklendin Princess espri kaliten düşmüş
Arayamadım şimdi soru çözümlerini takip ediyordur diye.
Bana göre zordu ama @Dr.Who'ya göre kolaydır mesela.
Kızın biri hocam dedi ayağa kalktı yapamadım dedi ve bayıldı sonra ambulans geldi yok böyle birşey 5 dakikam gülmekle geçtiters bölgedesin ben toplam 100 soruyu işaretlemişim saydım
Kızın biri hocam dedi ayağa kalktı yapamadım dedi ve bayıldı sonra ambulans geldi yok böyle birşey 5 dakikam gülmekle geçti
3 lahmacun 2 dilim pasta 2kg portakal 5 litre su 1 tabak salata hazırladı mcevapalrı bekliyorum
oha yani
Onları yemeyecen demi ?3 lahmacun 2 dilim pasta 2kg portakal 5 litre su 1 tabak salata hazırladı mcevapalrı bekliyorum
- - - Ekleme - - -
bnmm de acayip tuvaletim geldi sınavdan sonra 5 dk tuvaleette kaldım
öğle yemeği+akşam yemeği bir de yarın sınav var üstüne cevapları takip edicem yeterli bence
Onları yemeyecen demi ?
Tuvalet kötü ya ama sal gitsin yapsaydın ya sende
afiyet olsun ama sinavdan once mide bozulmasin
Geçmiş olsun umarım iyi sonuç gelir.Çok zor bir sınavdı. Ya da bana öyle geldi. Türkçeyi okudum okudum anlamadım zaten. Matematikte öyle...
Sosyal Bilgilere zamanım kalmadı. :5: