2013 YGS Yorum & Sohbet Konusu

Evet. Zamanım yetmedi :(

- - - Ekleme - - -

Türkçe : 32.50 yada 31.25 Sosyal 30 Matematiğe bakmadım çok kötü :(
Sayısaldan başlamak en matıklısıydı tabi sen tm cisin bilemem.

Bu arada 27 matematik netim var. Fende 10 dan aşağı gelecek büyük ihtimal. Subaylığa giremicem sadece astsubaylığa girerim off :(

Tebrik ederim Almila.

Benim hepsi berbat. :T

Teşekkür ederim de Türkçe Sosyal olmasa batık benimde. Kaç net hesapladın mı ? :( üzüldüm :T

- - - Ekleme - - -

Sayısaldan başlamak en matıklısıydı tabi sen tm cisin bilemem.

Bu arada 27 matematik netim var. Fende 10 dan aşağı gelecek büyük ihtimal. Subaylığa giremicem sadece astsubaylığa girerim off :(

Çok iyi yapmışsın Matematiği tebrik ederim. Türkçeden kaç net yaptın ? Fen bazıları çok kolay diyo bazıları zor. Bence zordu tabi 🙂

- - - Ekleme - - -

Herkes zamanın yetmemesinden yakınmış ya kötü olmuş :(
Evet malesef :( Geçen sene sadece Türkçe zormuş bu sene paragraflar uzun değildi ama çok çelişkiyidi o yüzden zaman kaybı yaşamış herkez. Matematiği yapan sıralamada öne geçer bence Matematiği kötü tanıdığım herkezin :(

Teşekkür ederim de Türkçe Sosyal olmasa batık benimde. Kaç net hesapladın mı ? :( üzüldüm :T

- - - Ekleme - - -

Çok iyi yapmışsın Matematiği tebrik ederim. Türkçeden kaç net yaptın ? Fen bazıları çok kolay diyo bazıları zor. Bence zordu tabi 🙂

- - - Ekleme - - -

Evet malesef :( Geçen sene sadece Türkçe zormuş bu sene paragraflar zor değildi ama çok çelişkiyidi o yüzden zaman kaybı yaşamış herkez. Matematiği yapan sıralamada öne geçer bence Matematiği kötü tanıdığım herkezin :(
Teşekkürler ama hedefime ulaşamadım hayal kırıklığı. Türkçeden 29 küsürlü netim var. Fen berbat geçti. Sosyala hiç dokunmadım zaten. Umarım lys sınavım iyi geçer...

ben çok yorum yapmak istemiyorum ama. bence zor değildi ama sınav sonunda baya kötü geçmiş gibi hissettim ve sorulara bakmadım sınav çıkışı link atabilecek var mı :D

ben çok yorum yapmak istemiyorum ama. bence zor değildi ama sınav sonunda baya kötü geçmiş gibi hissettim ve sorulara bakmadım sınav çıkışı link atabilecek var mı :D
get burdan :D Trt 2 canlı yayında şu an. Canlı yayın bitince cevapları atarlar galiba kontrol et :D

Tebrikler emeğinin karşılığını alırısn umarım :D

Teşekkürler ama hedefime ulaşamadım hayal kırıklığı. Türkçeden 29 küsürlü netim var. Fen berbat geçti. Sosyala hiç dokunmadım zaten. Umarım lys sınavım iyi geçer...

Umarım. Ama önemli olan sıralama Türkçeden de iyi yapmışsın Matematik kötü çoğunluğun. Sıralamada ön sıralarda olabilirsin

- - - Ekleme - - -

Berbat hepsi özellikle Sosyal ve Matematik çok kötü... :T
Canım ya çok üzüldüm :(

Yani arkadaşlar bulmuş da buluşturuyorsunuz 40 soruda 35 nete üzülüyorsunuz ya ben ne diyeyim :)