2013 YGS Yorum & Sohbet Konusu

Sınavları nasıl geçiyordur acaba? :D

chp_ile_cay_bile_icmeyiz_h5667.jpg

55 dakkada Türkçe'yi bitiremediyse çıksın sınavdan. :F

55 dk da bitirdiyse büyük başarı geçen sene ben türkçeyi 1 saat 10 dk da bitirebildim bi soru 1 sayfa uzunluğunda hele bi de anlamadıysan off :kiki: bizim sınıfta bi arkadaş tüm sınav boyunca türkçeyi çözmüş :kiki:

- - - Ekleme - - -

vay be 1 sene geçmiş dün gibi hatırlıyodum :D
ben de şu an çayımı içtim kahvaltımı yapmışam sigara böreğimi yemişem :kiki:
.. @AlemTo kardeşimin sınavı inşallah çok iyi geçiyodur ve diğer arkadaşların da tabi

55 dk da bitirdiyse büyük başarı geçen sene ben türkçeyi 1 saat 10 dk da bitirebildim bi soru 1 sayfa uzunluğunda hele bi de anlamadıysan off :kiki: bizim sınıfta bi arkadaş tüm sınav boyunca türkçeyi çözmüş :kiki:

Oha aga. Ben sayısalcı olmama rağmen Türkçeyi 50 dk'da bitirmiştim :X

- - - Ekleme - - -

Sınav bitmiştir herhalde :D Nasıl geçti acaba sınavları :)

Daha eve gelip soruları kontrol edecekler :D

Hangi kanalda acaba? Geçen sene Habertürk'teydi.

aga benim zaten türkçe ve sosyalden bişeyler yapmam lazımdı ondan emin olmam lazımdı türkçeyi de yapamasaydım bi puan olmazdı zaten sosyalden coğrafyam iyi olsa baya bi iyi net çıkardı tarihten full dü galiba ya da 1 yanlışım vardı

- - - Ekleme - - -

habertürkte olur yine en iyisi yarın gazete almak

aga benim zaten türkçe ve sosyalden bişeyler yapmam lazımdı ondan emin olmam lazımdı türkçeyi de yapamasaydım bi puan olmazdı zaten sosyalden coğrafyam iyi olsa baya bi iyi net çıkardı tarihten full dü galiba ya da 1 yanlışım vardı

- - - Ekleme - - -

habertürkte olur yine en iyisi yarın gazete almak

Kaç yaptın Türkçeyi

26-27 falan :D

- - - Ekleme - - -

ama çok zordu aga :D

warlords bitirmiş gelmiş :D

- - - Ekleme - - -

AlemTo naptı acaba kardeşim ya

Geçen yılla aynı puanı alacam kanımca :) Aynı tas aynı hamam . Ama bu yıl hiç çalışmadan yine aynı performan başarılı bence. Hatta 10-20 puan üstü gelecek gibi :D Yine 100 de 50 si ygs de baraj altı bakın görün :D Türkçe öldürdü geri diriltti :D Fennim iyi geçti...