Biriniz American Hustle'ı şimdiden çok seviyor The Wolf of Wall Street'e önyargılı. Diğeriniz The Wolf of Wall Street'i şimdiden çok seviyor American Hustle'a önyargılı.@gundix123 @berkann
Ben ikisine de eşit mesafedeyim ikisini de merakla bekliyorum. Bakalım gerek imdb'de gerekse ödüllerde son gülen kim olacak?
Oscar'da gülecek taraf belli bence.Biriniz American Hustle'ı şimdiden çok seviyor The Wolf of Wall Street'e önyargılı. Diğeriniz The Wolf of Wall Street'i şimdiden çok seviyor American Hustle'a önyargılı.@gundix123 @berkann
Ben ikisine de eşit mesafedeyim ikisini de merakla bekliyorum. Bakalım gerek imdb'de gerekse ödüllerde son gülen kim olacak?
Wall Street çok iyi gidiyor nazar değmesin.Wolf of Wall Street Top 250'de 53. sıraya kadar yükseldi. Puanı 8.7
Beni asıl şaşırtan Her. Filmin puanı 8 bin küsür oyda 8.7 ve sürekli yükseliyor. Açıkçası film ilk çıktığından beri seveceğimi ama IMDb'de 7.5 civarı oy alacağını tahmin ediyordum. Galiba çok yanıldım. Top 250'ye girebilecek mi 25 bin oyda merak ediyorum.
@gundix123 @berkann
Yok ya bence çok da fazla film aşırı yüksek başlamadı. Bu yıl son yılların açık ara en iyi yılı film açısından. 3-4 tane filmin 8.5 üstü başlaması çok normal.Wall Street çok iyi gidiyor nazar değmesin.
Bu seneki filmler gerçekten tuhaf.. Yani çoğu film böyle yüksek puanlarla başlangıç yaptı. Ne iş anlamadım.Her filmini ben de merak ediyorum. Bu olaydan sonra merakım biraz daha arttı.
Wolf of Wall Street Top 250'de 53. sıraya kadar yükseldi. Puanı 8.7
Beni asıl şaşırtan Her. Filmin puanı 8 bin küsür oyda 8.7 ve sürekli yükseliyor. Açıkçası film ilk çıktığından beri seveceğimi ama IMDb'de 7.5 civarı oy alacağını tahmin ediyordum. Galiba çok yanıldım. Top 250'ye girebilecek mi 25 bin oyda merak ediyorum.
@gundix123 @berkann
Hangisini kastediyorsun bilmiyorum ama muhtemelen Her'ü kastediyorsun. Evet düşeceği kesin gibi tabii ki 8.7'de kalıp Top 250'de ilk 30'a girmez ama 8.2 - 8.3 civarlarında sabitlenme ihtimali olabilir bu da o tür bir film için çok büyük başarı olur.Çok fazla puanı. Yakında düşer.
Hangisini kastediyorsun bilmiyorum ama muhtemelen Her'ü kastediyorsun. Evet düşeceği kesin gibi tabii ki 8.7'de kalıp Top 250'de ilk 30'a girmez ama 8.2 - 8.3 civarlarında sabitlenme ihtimali olabilir bu da o tür bir film için çok büyük başarı olur.
Filmin Türkçe altyazısı çıkmış bu arada ama adam dinleyip çevirmiş tam güvenemedim. Daha sağlam altyazı beklemek daha iyi olur herhalde güzelim filmi ziyan etmeyelim.
Wall Street düşecektir ama düşse bile çok düşmez gibi 50 bin oyu geçmiş. Geçen seneki Django'nun durumuna benzer bir durum görülebilir sıra ve puanında.Aslında The Wolf of Wall Street'i kastetmiştim.Her hakkında hiç bir fikrim yok. Ancak o da düşer gibi.
Yok ya bence çok da fazla film aşırı yüksek başlamadı. Bu yıl son yılların açık ara en iyi yılı film açısından. 3-4 tane filmin 8.5 üstü başlaması çok normal.
Bana da kalıcı olacak gibi geliyor ama 125-150 arası olabilir mi emin değilim. Belki biraz daha aşağılarda.İzledikten sonra yorum yapayım diye bekliyordum kaç gündür.
Bence Her Imdb'de kalıcı olacak. 125-150 arasında sabitlenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?