2013'ün En İyi Filmleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1) Onlar Star Trek diye tutturmuşlar o da benlik değil mesela. :D
2) Game of Thrones gayet gerçekçi Hobbit'e göre. :D (Ejderhaları saymazsak :D)
Star Trek'i ben de sevmem ama dalga da geçmem yani. :D

LOTR de kendi içinde gerçekçi. Her şey bir yana en çok saygı duyulması gereken sinema işlerinden biri büyük bir fanı olmamama rağmen söylüyorum bunu. :):)

Star Trek'i ben de sevmem ama dalga da geçmem yani. :D

LOTR de kendi içinde gerçekçi. Her şey bir yana en çok saygı duyulması gereken sinema işlerinden biri büyük bir fanı olmamama rağmen söylüyorum bunu. :):)

Saygımız var ya LOTR'nin başarısı es geçilemez zaten. :) Bİr de izlesem beğenirim belki. :D

Hobbit 8.7 puana kadar gerilemiş buna rağmen 25 bini geçip 112. sıradan giriş yapmış.

Fakat umut vaat eden bir giriş değil. Bence diğer Hobbit filmi gibi liste dışı kalır uzun vadede. :)

Liste güncellendi.

Özellikle 8.1 puan olanlar epey kabardı. :):)

Oscar filmlerinin çoğu 10 bin barajını geçemedi ama çoğu şu an 7.7-8.1 puan arasında. Bakalım ileride Top 250'ye oynayan çıkacak mı içlerinden? :)

@berkann @gundix123

Waar'ın hala bu kadar yüksek puan alması şaşırtıcı ama 25 bin oy olmadan 8.5'a falan geriler, belki listeye bile giremez ama yine de izlemeyi düşünüyorum.

Gravity'nin düşüşü tahmin ettiğimden de fazla oldu. Filmi izledikten sonra düşmesini anlamaya başladım. Bu arada filmin kendisine de güzel bir 7 puan verdim. :D

12 Years Slave'den listeye girmeden önce ufakta olsa bir düşüş bekliyorum. Daha sonra ilerde gerileye de bilir sabitlene de bilir. Ama 2013'ün listedeki kalıcı filmlerinden olacağı kesin gibi bir şey. :)

Hobbit'in ikinci filminin oylarında fan etkisinin olduğu açıktı. Bakalım listeyi etkileyebilecek mi? (Pek ihtimal vermiyorum ama...)

Waar Imdb'ye giremez. Girse bile son sıralardan girer, sonra da çıkar.

The Hobbit: 2 çok iyi başladı. 3. film gelene kadar listede kalır bence.

Gravity'nin bu kadar düşmesini beklemiyordum ancak filmi izledikten sonra anlayabiliyorum bunu. İlk 90-110 arasında kalır.

12 Years a Slave uzun vadede listede kalabilecek bir film.

American Hustle kötü ama Imdb'de iyi gitmesini beklemiyordum. :)
Twows aşırı iyi başlamış. :D Hayran oyları gibi duruyor. Düşer bence.

American Hustle kötü ama Imdb'de iyi gitmesini beklemiyordum. :)
Twows aşırı iyi başlamış. :D Hayran oyları gibi duruyor. Düşer bence.
Film vizyona girdi ve çok iyi izlenmiş ilk gün. Hayran oyu olduğunu sanmıyorum (en azından izlemeden bastıran fan oyu) ama evet çok çok büyük ihtimal düşecektir. Fakat düşmeden 9'u görebilir. :):)

American Hustle kötü değil de müthiş de değil. En kötü ihtimal 7.8 falan olur bence uzun vade puanı. :)

Film vizyona girdi ve çok iyi izlenmiş ilk gün. Hayran oyu olduğunu sanmıyorum (en azından izlemeden bastıran fan oyu) ama evet çok çok büyük ihtimal düşecektir. Fakat düşmeden 9'u görebilir. :):)

American Hustle kötü değil de müthiş de değil. En kötü ihtimal 7.8 falan olur bence uzun vade puanı. :)

8.9'u görünce 8.2 kötü geldi. :D Ama bence uzun vadede American Hustle daha yüksek puanda olur. Ya da ben Twows'a çok ön yargılı olduğum içindir. :D