2013'ün En İyi Filmleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başlangıcı 8.7'di Gravity'nin ama şu ana kadar pek düşüş yaşamadı. Bence 8.5'ta sabitlenir gibi. Bence en fazla 50 - 60 arasına geriler. :)

Ben açıkçası 12 Year Slave'in Gravity kadar yükseleceğini düşünmesem de ona yakın bir şeyler almasını bekliyorum. Geçen seneki Django Unchained görünümü seziyorum bu filmde, ne alakaysa. :D

Django'dan daha iyi anlatıyormuş köleliği. :D

Film şu an hala vizyonda ve çoğu kişi 3d olarak izliyor ve etkilenip yüksek oy veriyor. Uzun vadede kesin düşer ama mesele ne kadar düşeceği. :)

12 Years a Slave ırkçılık konulu o nedenle Django'yla bağdaştırman normal bana da Django'yu çağrıştırıyor. :D
Django'dan daha iyi anlatıyormuş köleliği. :D

Valla mı ? :D Ben konusunu hiç okumadım ya fragmanda ne izlediysem o. :D Yani ana temanın ırkçılık olduğunu bilmiyordum. O zaman film daha bi ilgi çekiciymiş... :D

Waar filmi çok iyi başlamış ne yapmış öyle. 😱 Ama yakın zaman büyük düşüş yaşar bence. Çoğu yabancı dilde ki film gibi bunu da eksilerler. Ama sadece şuan ki puanıyla film dikkatimi çekti. İzlemeye çalışacağım.

12 Years Slave filmi de çok iyi gidiyor şimdilik. Ama şuan ki oy sayısına bakarak Gravity kadar başarı sağlayamayacağı kesin gibi bir şey bence.

Gravity 8.5'ta durdu ne ilerler ne de geriler. Ama sırasında illaki değişiklikler olacaktır.

Rush filmi çok iyi gidiyor. Motor sporlarını seven biri olarak o da izleyeceğim filmler arasında. Başarısı daim olsun, böyle filmleri görmek güzel oluyor. :D

Captain Philips'te düşündüğüm gibi yüksek puan alamadı, hala da listeye giremedi galiba. Ama ileride listeye girebileceğini düşünüyorum...

Waar filmi çok iyi başlamış ne yapmış öyle. 😱 Ama yakın zaman büyük düşüş yaşar bence. Çoğu yabancı dilde ki film gibi bunu da eksilerler. Ama sadece şuan ki puanıyla film dikkatimi çekti. İzlemeye çalışacağım.

12 Years Slave filmi de çok iyi gidiyor şimdilik. Ama şuan ki oy sayısına bakarak Gravity kadar başarı sağlayamayacağı kesin gibi bir şey bence.

Gravity 8.5'ta durdu ne ilerler ne de geriler. Ama sırasında illaki değişiklikler olacaktır.

Rush filmi çok iyi gidiyor. Motor sporlarını seven biri olarak o da izleyeceğim filmler arasında. Başarısı daim olsun, böyle filmleri görmek güzel oluyor. :D

Captain Philips'te düşündüğüm gibi yüksek puan alamadı, hala da listeye giremedi galiba. Ama ileride listeye girebileceğini düşünüyorum...
12 Years a Slave iyi gidiyor ve yükselişte. Gravity de 8.0 gibi bir şeydi 2 bin oy civarında sonra birden yükseldi vizyona girince. 12 Years a Slave'i henüz çok az kişi izlediği için belli olmaz. Bence Gravity'nin üstünde yer alacak oy sayısı arttığında da. Ben 8.9'a kadar yükselebileceğini tahmin ediyorum 12 Years a Slave'in. (Kısa süreli de olsa.)

Captain Phillips giremedi daha, Prisoners nete düştükten sonra girdi listeye. Captain Phillips de öyle olur umarım ama onun nete düşmesi baya uzun sürecek gibi. Şubat'ta çıkacakmış bluray. :(

12 Years a Slave iyi gidiyor ve yükselişte. Gravity de 8.0 gibi bir şeydi 2 bin oy civarında sonra birden yükseldi vizyona girince. 12 Years a Slave'i henüz çok az kişi izlediği için belli olmaz. Bence Gravity'nin üstünde yer alacak oy sayısı arttığında da. Ben 8.9'a kadar yükselebileceğini tahmin ediyorum 12 Years a Slave'in. (Kısa süreli de olsa.)

Captain Phillips giremedi daha, Prisoners nete düştükten sonra girdi listeye. Captain Phillips de öyle olur umarım ama onun nete düşmesi baya uzun sürecek gibi. Şubat'ta çıkacakmış bluray. :(

Öyle miydi? :D Bilmiyorum ya 8.7 görürse iyidir de 8.9 zor gibi. Ayrıca Gravity türüne göre falan çekilmiş en iyi film olarak görülüyor. Bu bence büyük bir avantajdı. :)

Bence Waar abartıdan başka bir şey değil. Konusu filan sıradan Hollywood tarzındaki aksiyon filmleri gibi. Pakistanlılar abartıyordur.

12 Years a Slave iyi bir yerden giriş yapar Imdb'ye ve bence kalıcı da alacak.

Prisoners bence liste dışına çıkmayacak, ancak yükselmeyecektir de. 225-250 aralığında kalır. :)

The Hunger Games: Catching Fire 33 binde ve 8.4 ortalama...

Top 250'ye girmedi ama girebilir de. :)

Tabii bunlar şu an hayran oyları. Toplamda bence yine 7.0-7.4 arası bir yerde takılır. :)

@berkann

Bu sene sinemaya cok uzak kaldim. Arayi kapatmak icin arada bir film izliyorum. Sanirim kendime bir liste yapmanin zamani geldi.

2013 yapimi bu filmlerin hic birini dahi izlemedim. Thor'u izleyecektim lakin araya birsey girdi, kaldi.

İlginç. Film vizyona 13 Aralık'ta girmiyor muydu? Kim izlemiş bu kadar? :D
Gala gösterimi yapıldı ama büyük ihtimal büyük çoğunluğu henüz izlemeyen seri fanlarıdır.

Yine de 9.2 ilgi çekici. 3-4 gün içinde oy yağacaktır filme kısa zamanda 100 bin oyu bile geçer. :):)