Niye dalga geçtin?Yok artık.Bizimkiler bugün gidelim dedi dalga geçtim.
Çocuk filmi falan mı sanıyorsun Hobbit'i 😕Bi resim gördüm benlik durmuyordu.
Çocuk filmi falan mı sanıyorsun Hobbit'i 😕
Bırak bir de TBBT izliyorsun. Hiç mi örnek almıyorsun Sheldon'u, Leonard'ı.Yok çocuk filmi değil de ne biliyim şu sıralar favorilerim daha gerçekçi filmler.
Bırak bir de TBBT izliyorsun. Hiç mi örnek almıyorsun Sheldon'u, Leonard'ı.
Game of Thrones da çok gerçekçi di mi?
Star Trek'i ben de sevmem ama dalga da geçmem yani.1) Onlar Star Trek diye tutturmuşlar o da benlik değil mesela.
2) Game of Thrones gayet gerçekçi Hobbit'e göre.(Ejderhaları saymazsak)
Star Trek'i ben de sevmem ama dalga da geçmem yani.
LOTR de kendi içinde gerçekçi. Her şey bir yana en çok saygı duyulması gereken sinema işlerinden biri büyük bir fanı olmamama rağmen söylüyorum bunu.
Film vizyona girdi ve çok iyi izlenmiş ilk gün. Hayran oyu olduğunu sanmıyorum (en azından izlemeden bastıran fan oyu) ama evet çok çok büyük ihtimal düşecektir. Fakat düşmeden 9'u görebilir.American Hustle kötü ama Imdb'de iyi gitmesini beklemiyordum.
Twows aşırı iyi başlamış.Hayran oyları gibi duruyor. Düşer bence.
Film vizyona girdi ve çok iyi izlenmiş ilk gün. Hayran oyu olduğunu sanmıyorum (en azından izlemeden bastıran fan oyu) ama evet çok çok büyük ihtimal düşecektir. Fakat düşmeden 9'u görebilir.
American Hustle kötü değil de müthiş de değil. En kötü ihtimal 7.8 falan olur bence uzun vade puanı.
Olabilir ama 8.9 gerçekten çok şaşırtıcı hiç beklemiyordum böylesine güçlü bir giriş.8.9'u görünce 8.2 kötü geldi.Ama bence uzun vadede American Hustle daha yüksek puanda olur. Ya da ben Twows'a çok ön yargılı olduğum içindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?