2012 Temmuz Yönetici ve Yönetici Adaylarını Değerlendirme Anketler Açıldı!

Tekrar başvurmayacağını söyledin ve başvurmadın. O yüzden almadım. Yoksa başvurunu yenileseydin alınırdın elbette. :)

sana oyle bisey dedigimi hatirlamiyorum. bir arkadasla konusuyorduk saka yapiyordum. ben sana basvurumu yaptim kaybetiysen senin sorunun ::))))))

sana oyle bisey dedigimi hatirlamiyorum. bir arkadasla konusuyorduk saka yapiyordum. ben sana basvurumu yaptim kaybetiysen senin sorunun ::))))))

Beyazsoy bu mesajlarda ne demek istedin?:D
senin merakini godermemek adina tekrar bssvuru yapmayacam. isim gucum yok modluk yapacagim. :smile:))))))
yaw senle ayni konumda olmamak icin tekrar basvurmayacam dedim sen hala bas vur diyorsun. ne merakliymisin benim mod olmama :smile:)))))

bilip bilmeden konusma bende öle bisi dedigini hatırlamıyorum

Yok hacı başvurmuyacam dedi[/B][/SIZE][/COLOR]@26.mesaja bak:)
quote_icon.png
beyazsoy Nickli Üyeden Alıntı
senin merakini godermemek adina tekrar bssvuru yapmayacam. isim gucum yok modluk yapacagim. :smile:))))))

quote_icon.png
beyazsoy Nickli Üyeden Alıntı
yaw senle ayni konumda olmamak icin tekrar basvurmayacam dedim sen hala bas vur diyorsun. ne merakliymisin benim mod olmama :smile:)))))

Beyazsoy bu mesajlarda ne demek istedin?:D

alem to ekledigin mesajlar icin tesekkurler. goruldugu uzere bol gulucuklu espiri mesajlar o arkadasa takiliyorum. ozana ozel mesaj atmadim. ama basvuruyu ozana yaptim bunuda ozan iyi biliyor. tekrar basvurmayi gereksiz gordum cunku ben sorumlulugumu yerine getirdim

beyazsoy basvuru yapmasina gerek yok dizi elestirmeni iste yapın mod gitsin :D

bu oylamada tek kiseye oy kullandım gecen sefer hak kazanmıstı ama bir süre yoktu ortalıkta yine ayni hakkı kazanacagına eminim

alem to ekledigin mesajlar icin tesekkurler. goruldugu uzere bol gulucuklu espiri mesajlar o arkadasa takiliyorum. ozana ozel mesaj atmadim. ama basvuruyu ozana yaptim bunuda ozan iyi biliyor. tekrar basvurmayi gereksiz gordum cunku ben sorumlulugumu yerine getirdim

OzaN ne anlasın senin ciddi yazıp yazmadığını :Dben mesajda gördüğüm kadar gayet ciddi yazmışın:D.Bu arada OzaN adminde senin peşinde koşacak hali yok adam konuyu açtı başvuran başvursun dedi sen başvurmadın .He başvurdum diyorsun ya forum çöktüğü için 15 gün geriye gittik o başvurular silindiği için admin tekrardan konu açtı sende bu konuyu görmene rağmen başvurmadısan kusura bakma sorun sende:D

Hayırlı Olsun. Herkese oyumu kullandım. Belirteyim ki, kimseye kötü butonunu kullanmadım. Çünki, hiç kimse herhangi bir konuda kötü değil. Yetersiz olabilir ama

Herkese oyumu kullandım kendime de oy kullandım biliyorum geçerli olmayacak ama kendimi de tarafsız değerlendirmek istedim :)

OzaN ne anlasın senin ciddi yazıp yazmadığını :Dben mesajda gördüğüm kadar gayet ciddi yazmışın:D.Bu arada OzaN adminde senin peşinde koşacak hali yok adam konuyu açtı başvuran başvursun dedi sen başvurmadın .He başvurdum diyorsun ya forum çöktüğü için 15 gün geriye gittik o başvurular silindiği için admin tekrardan konu açtı sende bu konuyu görmene rağmen başvurmadısan kusura bakma sorun sende:D

basvurdum ozan hatirlamiyorum basvurumu diyorsa no problem. ozanla 3-4kez mesajlastik hatirladigina emim. ozana basvuruar ozelden yapiliyor cekilmede ozelden yada ozana forumdan ozanin ismini vererek olur. ben iki durumuda yapmadim. cunku ilk basvuruyu formd yaptim kabul etmediler ozel mesaj at dediler. kurali ozan belirledi kendi kuralina ozan uymuyorsa ben ne yapayim :))))))