Tekrar başvurmayacağını söyledin ve başvurmadın. O yüzden almadım. Yoksa başvurunu yenileseydin alınırdın elbette.
Tekrar başvurmak istemediğini defalarca söylemişti zaten arkadaş. Ama sonra tarafsızlığa bağlamış olayı.
sana oyle bisey dedigimi hatirlamiyorum. bir arkadasla konusuyorduk saka yapiyordum. ben sana basvurumu yaptim kaybetiysen senin sorunun :)))))
senin merakini godermemek adina tekrar bssvuru yapmayacam. isim gucum yok modluk yapacagim. ))))))
yaw senle ayni konumda olmamak icin tekrar basvurmayacam dedim sen hala bas vur diyorsun. ne merakliymisin benim mod olmama )))))
Tekrar başvurmak istemediğini defalarca söylemişti zaten arkadaş. Ama sonra tarafsızlığa bağlamış olayı.
bilip bilmeden konusma bende öle bisi dedigini hatırlamıyorum
Beyazsoy bu mesajlarda ne demek istedin?
AlemTo'nun mesajı anlatıyor sanırım durumu. Teşekkür ederim.
anlamamaktaki buyuk basarini taktir ediyorum. o mesajlari sana yolladim ve espiri yaptim ozana oyle bir mesajim yoktu.
alem to ekledigin mesajlar icin tesekkurler. goruldugu uzere bol gulucuklu espiri mesajlar o arkadasa takiliyorum. ozana ozel mesaj atmadim. ama basvuruyu ozana yaptim bunuda ozan iyi biliyor. tekrar basvurmayi gereksiz gordum cunku ben sorumlulugumu yerine getirdim
Herkese oyumu kullandım kendime de oy kullandım biliyorum geçerli olmayacak ama kendimi de tarafsız değerlendirmek istedim
OzaN ne anlasın senin ciddi yazıp yazmadığını ben mesajda gördüğüm kadar gayet ciddi yazmışın.Bu arada OzaN adminde senin peşinde koşacak hali yok adam konuyu açtı başvuran başvursun dedi sen başvurmadın .He başvurdum diyorsun ya forum çöktüğü için 15 gün geriye gittik o başvurular silindiği için admin tekrardan konu açtı sende bu konuyu görmene rağmen başvurmadısan kusura bakma sorun sende