2012 Eurovision Şarkımız Love Me Back'i Beğendiniz mi ?

Eurovision Şarkımızı Beğendiniz mi ?

• Çok beğendim

Oy: 5 21.7%
  • Beğendim ama daha iyi olabilirdi

Oy: 12 52.2%
  • Fena değil

Oy: 4 17.4%
  • Hiç beğenmedim

Oy: 2 8.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
güzel sarkı olmus. son zamanlara baktıgımızda biraz daha digerlerine benzemeyen hos bir yapım olmus. zaten can bonomonun kendi tarzı, muzik tarzı belli. farklı bir sarkı tarzı beklememiz zaten yanlıs olurdu diye dusunuyorum. can bonomonun sarkılarını gercekten cok seviyorum ama bu sarkı beklentilerimin biraz daha ustundeydi. yani ingilizce soyleyemeyebilir gibi kotu bir his vardı icimde ama bekledigimden güzel birsey cıktı ortaya.zaten sanat dunyasında yeni biri diyebiliriz. daha 1. albumunu cıkardı. ilk 4 bile basarıdır diye dusunuyorum. :smile:

not:yorum tasınmıstır

Beğendim ama daha iyi olabilirdi

Moderatörün son düzenlenenleri:
beğendim ama daha iyi olabilirdi onu da dans ve görsel efektlerle iyi yaparlarsa süper olur o zaman işte :D haaa ama sadece burdaki gibi çıkıp zıplayıp durursa bu iş olmaz :D

Beklentilerimin çok üstünde, onu söyleyebilirim, bu adamdan bu şarkı nasıl çıkar diye düşündüm, iyi bir eser kanımca, son yıllarda Erovizyon'a katılmış bazı sanatçılarımızın şarkılarından daha iyi, çok kötü bir sonuç alacağımızı düşünmüyorum.

hic begenmedim.kotuden de kotu.ama belki 1 defa dinledigimden ola bilir.kulagim alismadi.ama yinede ben bundan daha iyisini dusunuyordum

Beklentilerimin çok üstünde, onu söyleyebilirim, bu adamdan bu şarkı nasıl çıkar diye düşündüm, iyi bir eser kanımca, son yıllarda Erovizyon'a katılmış bazı sanatçılarımızın şarkılarından daha iyi, çok kötü bir sonuç alacağımızı düşünmüyorum.

katılıom

Şarkı dilime dolandı ya, şu anda dinlemediğim halde sürekli içimden söylüyorum, bence az da olsa 1.'lik şansımız var. Benim gibi çok az şeyi beğenen biri beğendiyse geniş bir kitleye hitap ediyor demektir. :)