2012 Eurovision Şarkımız Love Me Back'i Beğendiniz mi ?

Eurovision Şarkımızı Beğendiniz mi ?

• Çok beğendim

Oy: 5 21.7%
  • Beğendim ama daha iyi olabilirdi

Oy: 12 52.2%
  • Fena değil

Oy: 4 17.4%
  • Hiç beğenmedim

Oy: 2 8.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
beğendim ama daha iyi olabilirdi onu da dans ve görsel efektlerle iyi yaparlarsa süper olur o zaman işte :D haaa ama sadece burdaki gibi çıkıp zıplayıp durursa bu iş olmaz :D

Alexander Rybak gibi şova dökerse şarkıyla birlikte sahne gösterisi harika olur.

Alexander Rybak gibi şova dökerse şarkıyla birlikte sahne gösterisi harika olur.

eurovision birincileri arasında en sevdiğim şarkı 1961 de kazanan şarkıdır..
Eurovision 1961 United Kingdom - The Allisons - Are You Sure?

ikinci şarkı 1982 nicole
Nicole - Eurovision Song Contest Winner 1982

diğer şarkı ise 1983 birincisi corine hermes

Eurovision Song Contest 1983 Winner - Luxembourg - Corinne Hermès - Si la vie est cadeau

son yılların ise en iyi şarkısı rybak ındır...

Sanırım şarkısını beğenmeyen tek ülke Türkiye'dir.Bu şarkıyı Murat Boz söyleseydi herkesten şu lafı duyardık "harika!Kesin birinciyiz"
Eleştiri yapanların kaçı müzikten anlıyor tartışılır.Esra-Ceyda kardeşler bile akıllarınca "tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksınız" yazıyorlar.Bu çocuğu onların bile diline dolamayı başaranlar SAĞOLSUN!

Yine koparttın beni Burak, seni esprili yorumlarınla daha çok görmek istiyorum forumda, gülmeye hepimizin ihtiyacı var. :)

Umarım bu mesajıma ben ciddi bir şey yazmak istemiştim tadında bir cevap yazmazsın. :)

Yine koparttın beni Burak, seni esprili yorumlarınla daha çok görmek istiyorum forumda, gülmeye hepimizin ihtiyacı var. :)

Umarım bu mesajıma ben ciddi bir şey yazmak istemiştim tadında bir cevap yazmazsın. :)

Sen en son cümleyi yazmasaydın aklımdan bile geçmezdi ama şu an yazıp yazmamanın arafındayım:)

yorum yapan arkadaşların şarkı tercihleri ve zevkleri çok farklı sanırm .. ben seçilen şarkımıza bakarken : ya bu türkiyeyi temsil ediyor illaki desteklemem lazım diye bir tribe hiç bir zaman girmedim..
eğer kulağıma hangi şarkı hoş geliyorsa onu desteklerim onu severim ister türkiyeden olsun ister fildişi sahillerine ait olsun önemli olan kulağa ve göze nasıl hitap ettiğidir..
zamanında çetin alp boru gibi sesiyle bizi eurovisionda temsil etmiş, şimdikiler onun yanında elmas gibi duruyor:)

ama yinede oraya seçtiğimiz şarkılar bizden değil tamamen bize yabancılaşmış bir tarzı temsil ediyor doğallığını yitiren bir müzik de birinci gelsede sonuncu gelsede hiç bişey ifade etmiyor benim için..

yorum yapan arkadaşların şarkı tercihleri ve zevkleri çok farklı sanırm .. ben seçilen şarkımıza bakarken : ya bu türkiyeyi temsil ediyor illaki desteklemem lazım diye bir tribe hiç bir zaman girmedim..
eğer kulağıma hangi şarkı hoş geliyorsa onu desteklerim onu severim ister türkiyeden olsun ister fildişi sahillerine ait olsun önemli olan kulağa ve göze nasıl hitap ettiğidir..
zamanında çetin alp boru gibi sesiyle bizi eurovisionda temsil etmiş, şimdikiler onun yanında elmas gibi duruyor:)

ama yinede oraya seçtiğimiz şarkılar bizden değil tamamen bize yabancılaşmış bir tarzı temsil ediyor doğallığını yitiren bir müzik de birinci gelsede sonuncu gelsede hiç bişey ifade etmiyor benim için..

Ben de hiç o hissiyatla bakmadım, desteklemem gerektiğini düşünmedim, hiç bir etki altında kalmadan sevdim.

Son yıllarda gönderdiğimiz çoğu şarkıyı beğenmedim ve onları sonuna kadar eleştirdim ama bu seferki bende iyi hisler uyandırdı, güzele güzel demek lazım. :)

Fena Değil ilk 10 a girer

İk 10 yarı finali atlatırsak garanti zaten, yurt dışındaki vatandaşlarımız sayesinde berbat bir şarkıyla da çıksak en kötü 7. oluyoruz ama bu şarkı bence bizi sevmeyen ülkelerden de küçük oylar getirir. O nedenle ilk 5'e kesin gözüyle bakıyorum. )

Beğendim ama daha iyi olabilirdii

bundan iyisi şamda kayısı:)

birincilik eskisi kadar önemli değil, gerçi eskiden neden bu kadar önemsiyorduk hayat memat meselesi yapıyorduk anlamıyorum ..eurovisionda baştan beri adaletli bir seçim olmamıştır iyi şarkıya puan veren yoktur her bölge ülkesi kendi taraf tuttuğu devlete oy verir şarkıya değil.. mesela uzun yıllar biz yunanistan ve kıbrıs rum kesiminden sıfır puan aldık azerbeycandanda hep 12 puan aldık.. balkan devletleride birbirlerine 12 şer puan dağıtır.. kuzey ülkeleri birbirlerine oyları bölüştürür.. artık bu bir gelenek halini almış.. avrupada bu yarışmayı sadece turizm açısından önemsiyorlarken..bizde politik öneme sahipti sanki birinci olursak süper güç olacakmışız gibi bir hava hakimdi.. son yıllarda bu saçma düşünceler yok olmaya başladı...