20 Temmuz 2012 Cuma Reyting Sonuçları

23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 3.94 , 2) ATV: 2.88 , 3) KANALD: 2.19

hz. ömer iyi gitmiş 23.45 sanıyodum kaçırdım ilk kısmı, düblajlarda baya kötü yarın tekrarını izliyeceğim

hz. ömer iyi gitmiş 23.45 sanıyodum kaçırdım ilk kısmı, düblajlarda baya kötü yarın tekrarını izliyeceğim

dublaj berbat. pazarda ik kişi konuşuyor arkadaki kalaballık çıt çıkarmıyor :)))))))))) ama 21 de de başlatmamalrı anlamsız olmuş

benzemez kimse sana ve hz.ömeri izledim :)
hz.ömer de bir türlü konuya giremedim acaba ben de mi sorun var yoksa dizi de mi :)

hz.ömer de bir türlü konuya giremedim acaba ben de mi sorun var yoksa dizi de mi :)

cok kasilmis agir felsefe ve tarih bilgisi iceriyor. cagri gibi basit anlatilmamis. yazik etmisler okadar paraya. hz.omer demedigini birakmiyor bir tuccara tuccar hic bisey olmamis gibi davraniyor.

Konuya giremedin çünkü daha ilk bölum ve Hz.Ömer'i tanıttılar.Tabii baştan aşaği izledn mi bilemem.Reklam arası bakarsanız eğer bu yorum gibi;

dublaj berbat. pazarda ik kişi konuşuyor arkadaki kalaballık çıt çıkarmıyor :)))))))))) ama 21 de de başlatmamalrı anlamsız olmuş

bir kısmını görüp dublaj kötuydu dersiniz ve beğenmezsiniz.Dublaj konusunda iyiydi kötü karar verebilecek biriyseniz şunuda bilmelisiniz ki figuranlara ( pazarcı,yolda geçen kalabilktan insanlara vs...) dublajlarda zaten o kadar özen gösterilmez.Adam belli bir karakter değil ki sonucta ona göre bi ses arasinlar.

Ben diziyi beğendim bi indirip izlmenizi tavsiye ederim daha iyi olduguna kanaat getireceğinize eminim.Haa izledim ama dediğimi yutmamak için düşüncelerim aynı derseniz orasını sizin takdirinize ve seyir anlayişiniza bağlarim.

Star'daki Hicret Yolu ilk 100'e girememiş...

Star'ın sözde sahur programı ortalıka yok. Sahurda insanlar
yine Nihat Hatipoğlu'nu izlemiş. :)

Dediğim gibi Hicret Yolu olağanüstü sıkıcı. Star geç saate almalı. :)

Soframız da ilk 100'e girememiş. Özgür Lezzetler de son sıralardan giriş yapmış. Ramazanda yemek
programının hali...

Nihat Hatipoğlu ve Hz.Ömer güzel reytingler almışlar. :)

b.k.s totalde 2.ci abde ilk ikiyi kapmıs reytinglerini artırmıs

büyük risk 3 reytingi geçmis ab ilk 10a girmis fox ab ilk 28 totalde ilk 20 ye girememis

eşim bilir totalde 1 ab 4.cü olmus

kutsal yolculuk izlenmemesine ragmen b.k.s zararı dokunmamıs :)

3 İFTAR SEVİNCİ TRT 1 20:14:01 00:32:05 4,5 15,65
bu ne ya sbt trtye kiyak cekiyor resmen

- - - Ekleme - - -

millet ramazanda aski memnuyu terk etmis :))))

27 AŞK-I MEMNU (TKR) KANAL D 12:54:34 01:28:39 1,86 9,3