20 Temmuz 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Reytingler konuya eklendi.

Akasya Durağı hala nasıl bu kadar reyting alabiliyor ya. :D

17:00 - 18:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 2.95 , 2) ATV: 2.3 , 3) SHOW: 1.77

Akasya Durağı Kuşlar Kadar Özgür Olmuş Be:D

- - - Ekleme - - -

Beyler Ben Artık Dayanamıcam Suya Dalıyorum:D

- - - Ekleme - - -

İstanbulun İftar Vakti
20:41

Manisanın İftar Vakti
20:40

İyi Ya 38 dk gibi bişi kaldı dayanacaz artık:DOrucumu Asla Bozmam Çünkü Bozarsam 61 gün oruç tutmak zorunda kalırım

- - - Ekleme - - -

İftarda Yapılacak Duâ"Allâhumme leke sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vemâ ahhertu."

Anlamı:
"Allah'ım! Senin için oruç tuttum, sana inandım, sana dayandım, Senin verdiğin rızıkla orucumu açtım. Yarının orucuna da niyet ettim, benim geçmiş ve gelecek günahlarımı bağışla."

- - - Ekleme - - -

İftardan Sonra Yapılacak Sofra Duası:

Sofra Duasi

AMİN

Elhamdülillah, Elhamdülillah, Elhamdülillahillezi et âmene vesekane vece alene minel müslimin. Ve rahmetullahi vebere katühû aleyna ve ala cemili müslimin. Nimeti celilullah, bereketi halilullah, şefaat ya resulullah.

Allah'ım bize vermiş olduğun bu çesitli nimetler için sana sonsuz hamdü senalar olsun. Nimetini daim, vatanimizi kaim, nesillerimizi âlim eyle Yarabbi. Bu ziyafeti hazırlayanların vücutlarına sıhhat, geçmişlerine rahmet ve rızıklarına bereket'i ihsan eyle Yarabbi.

Allah'ım bu nimetleri ekenlere biçenlere, hazırlayıp önümüze getirenlere ömür bereketi iman selameti ver. Astir tastir bu sofra sahiplerine Mekke'yi Mükerreme'ye ve Medine'yi Münevvere'ye ulaştır ve Arafat'ta vakfelerde dualarda buluştur. Ya Rab soframız artsın eksilmesin, taşsın dökülmesin, bu sofra sahipleri darlık ve yokluk görmesin, yiyenler iyilik ve şifa bulsun tüm kaza ve belalardan korunsun.

Bize verdiğin nimetler için sana yeterince Şükredemediğimiz için bize dert verip derman aratma, kıtlık verip, açlıkla, bu asil milletimizi ve biz aciz kullarını terbiye eyleme Yarabbi.

Ahirette Kevser şarabından içmek, sırat köprüsünden geçmek, cennet ve cemalini görmek nasip eyle Yarabbi. Yarabbel-âlemin, avuçlarını açmış ve âmin diyen bu kullarının dualarını kabul et ve günahlarını affet.

Allahümme et aynnamil tagaymil cenneh. Ve eskinnamil serabil kevser. Ve eskinnafil ceravil resulik. Ve ekrumna biruyyeti cemalike ya ekramel ekramine veya erham errahimin. Vel hamdüllilahi rabil âlemin.

bune reytingler yükselmis hep banami öle gelio benzemez kimse sana 6 7 alması lazım herkez uçmus alemin kıralı yeni bölümü 3 zor geçio tekrari 3.25 almasi sasirtici :)

bune reytingler yükselmis hep banami öle gelio benzemez kimse sana 6 7 alması lazım herkez uçmus alemin kıralı yeni bölümü 3 zor geçio tekrari 3.25 almasi sasirtici :)

kreys farkınmasın ramazandayız. milet açlıktan ve sıcaktan zaman geçirmek için ekrana yapışmış :))))))))))))))

- - - Ekleme - - -

bu arada starın ramazan progragmı yine çok entel olmuş :)))))) kimsenin bu programı izleyeceğini sanmıyorum :)))))))))

Ramazan olduğu ve sıcak olduğu için millet dışarı çıkmayıp tv izlemenin daha iyi olacağını düşünmüş olmalı :)

Bugün Benzemez Kimse Sana'dan başka İzlenicek bişey yok 7 alır.

- - - Ekleme - - -

Bende bekliyorum 6-7 arası bişeyler bks 'dan bu arada İmza Dehşeet :) :)

Evet bende beğendim imzasını :) :)

kreys farkınmasın ramazandayız. milet açlıktan ve sıcaktan zaman geçirmek için ekrana yapışmış :))))))))))))))

- - - Ekleme - - -

bu arada starın ramazan progragmı yine çok entel olmuş :)))))) kimsenin bu programı izleyeceğini sanmıyorum :)))))))))

mukemmel otesı starın programı

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21