20 Temmuz 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Star'ın programını objektif bir şekilde ezikleyebilmek için oturdum o programa katladım, izledim. :d

Nasıl sıkıcı bir programdır yahu. İnsanlar 1 gün boyunca aç kalmış, sıkıntı yaşamış. Bir de oturup o programı kim izler ki. :d

Programı izlerken patladım. Daha da izlemem zaten. Sırf eleştirebilmek için izledim. :d

mukemmel otesı starın programı
hakikaten izledin mi daha dogrusu izleyebildin mi :)))))))))))) saırım türkiyede senden başka kimse izlememiş starın belgeselini :)))))))

20:00 - 21:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 3.88 , 2) ATV: 3.38 , 3) TRT1: 3.23 , 4) SHOW: 1.58 , 5) KANAL7: 1.57

puhaha! :d Star'ın sıkıcı programını haliyle kimse izlememiş. Doğal olarak herkes Atv ve Kanal D'ye akmış. :D

starı fena dolandırmışlar :)))))) türkiyede entel müslüman yok olsada bu uydurktan tayyere belgeseli izlemez adam açar kitap okur :))))) star hiç formatını bozmasaydı bir saat özet ondan sonra diziyi yayına soksaydı daha karlı bir sonuç olurdu

Demiştim. 40 dakikalık özetler çoğunlukla dizilerin reytinginin yükselmesinde etkilidir.

Bu program olumsuz etkileyecek Star'ın dizilerini... Çok sıkıcı yahu. Hayat enerjimi kaybettim resmen. :d

Son düzenleme:
diziler yine özetli baslicak s.b.b 23:15 de biticek

diger dizilerde öle

Pazartesi günü yayın akışı;

21.00 Hayatımın Rolü
23.00 Üvey Baba

Özet yayınlanacağını sanmıyorum. Yayınlansa da 10-15 dakika yayınlanır.

Özetin reyting yükseltici olabilmesi için bence en az 40 dakika olmalı. Ayrıca Türkiye'de insanlar kendini şartlandırmış. 20.00'de özet başlar 21.00'a doğru yeni bölüm başlar. Yeni yayın akışına insanlar çabuk uyum sağlayabilir mi bilmiyorum...

Program gerçekten olmamış. Dizilerden sonra yayınlanmalı kesinlikle. Star da zaten anlayacak ve geç saate çekecek bence.

21:00 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 4.13 , 2) ATV: 2.67 , 3) STAR: 2.53 , 4) SHOW: 1.85 , 5) FOX: 1.77

Cem Kılıç çok iyiydi tüylerim diken diken oldu...

Kanal D coşmuş 4 reytingi geçmiş. Ben Bilmem Eşim Bilir çok izlenmiş. :)

Son düzenleme: