Sbt'ye bakma diyorsun da sbt trt'yi şişirdiği için tns'de daha düşük çıkar büyük ihtimal. 3'ü geçer inşallah ab'de.SBTye bakma dostum yarın rahatlıkla AB grubunda 3 ve üstü alacaktır. Bölüm harikaydı.
2 zor alır.SBTye bakma dostum yarın rahatlıkla AB grubunda 3 ve üstü alacaktır. Bölüm harikaydı.
Yarın görürsün. Bu sefer şişirmedi demek TNS'de daha iyi.Sbt'ye bakma diyorsun da sbt trt'yi şişirdiği için tns'de daha düşük çıkar büyük ihtimal. 3'ü geçer inşallah ab'de.
Görelim yarın sonuçları 2 zor alırmış Kayıpla karıştırdın zaar.2 zor alır.
Diyene bak sanki bbs harikalar yaratıyor. Senin önemsediğin totelde kayıp geçiyorGörelim yarın sonuçları 2 zor alırmış Kayıpla karıştırdın zaar.
Ben hangi tarafta iyiysem orayı önemserim. AB reytingimiz iyi ben de AB yi savunurum. Total kitlemiz sabit ne bir eksik ne bir fazla.Diyene bak sanki bbs harikalar yaratıyor. Senin önemsediğin totelde kayıp geçiyor
Asayiş Berkkemal anlıklara girebilecek mi bakalım?Pis Yedili normal oranlarına dönmüş. Reklamdır. 🙄
Asayiş Berkkemal anlıklara girebilecek mi bakalım?
Totelinle mutluluklar.Ben hangi tarafta iyiysem orayı önemserim. AB reytingimiz iyi ben de AB yi savunurum. Total kitlemiz sabit ne bir eksik ne bir fazla.
En azından biz o kadar zorlu rakibe rağmen SBT'de 3 küsür görüyoruz.Totelinle mutluluklar.
Hapishane karıştı hasanı ve yanındakine baldırından bıçakladılar
En azından biz o kadar zorlu rakibe rağmen SBT'de 3 küsür görüyoruz.