20 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

O ses Türkiye
Reklam 22.13

22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 10.88 2) STAR: 4.92 3) SHOW: 4.68 4) TRT1: 3.78 5) SMNYL TV: 3.18

Bugün reytinglerde belirgin bir düşüş mü var acaba yoksa SBT'mi düşürmüş yarın anlarız. Beni Böyle Sev çok güzeldi hele o kaşar peyniri kısmı haha izlenmeye değer. Tüm ekibin emeğine sağlık. :)

karadayı inanılmaz durgun bir bölüm yav bu senaristleri harbiden hiç sevmiyorum sema-eylem ikilisi bana göre hiç iyi değiller
şu diziye bi türlü hareket aksiyon gelmedi ki yav nasıl bu kadar durgun yazıyorlar anlayamıyorum
bölüm sonrası hemen fragman çıkarıyolar helal olsun diyodum da bu bölüm 1 günde çekilir yani açık ve net söylüyorum!
şuraya bak daha 11 olmadı reyting şuç senaristte

bu arada karadayının ölüsünün bile açık ara yaptığını kimse unutmasın biraz hareket olsa kat kat fark atacak :D

Kayıp gibi kalite abidesi ve pzt gününün kalite çıtası bitiyor ya.. Diğer yapımlara sirke suyu artık..

22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 10.69 2) ATV: 5.66 3) SHOW: 4.24 4) SMNYL TV: 2.97 5) KANALD: 2.43

Vay arkadaş ya 40 yılda bir ailecek Karadayı izleyelim dedik dizi de aşırı sahneler yüzünden zor izletiyolar zaten az önce ki sahne de de gene aynısı oldu :( Azar işittik gene boş yere :(

Bugün reytinglerde belirgin bir düşüş mü var acaba yoksa SBT'mi düşürmüş yarın anlarız. Beni Böyle Sev çok güzeldi hele o kaşar peyniri kısmı haha izlenmeye değer. Tüm ekibin emeğine sağlık. :)
Diğer yapımları bilmem de Beni Böyle Sev sbt'de 4 göremediyse tns'yi düşünemiyorum. :A