20 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kayıp en azından gecenin bi köründe başlıyor ve karşısında taaa 23.45'e kadar süren nadide yapımlar var. :):)
Bazıları 20.00 da başlamasına rağmen 3'ü göremiyor. Ab yi söylemiyorum artık. :):)

Kayıp Reklam 22.25

30'da girseydin trilyonlar mı kaybederdin kanal d.....

Normalde 2 yapımında 10 u geçmesi lazımdı hem reklamsiz hem de kısmen son anliklarina denk geldi ama sonuç😱

Kayıp en azından gecenin bi köründe başlıyor ve karşısında taaa 23.45'e kadar süren nadide yapımlar var. :):)
Bazıları 20.00 da başlamasına rağmen 3'ü göremiyor. Ab yi söylemiyorum artık. :):)

Kayıp Reklam 22.25

30'da girseydin trilyonlar mı kaybederdin kanal d.....
Kayıp geç başlıyor diyorsun da inadına yaşamak 23.45 te başlıyordu:)

Karadayı düşmüş.. :) O Ses reklamlı olmasına rağmen geçecekmiş az daha. :) Ama bu oranlara bakmamak lazım. Tns'de coşacaktır Karadayı. :):)

Kanal d dizilerini önemsemiyor.sakız değiştirir gibi dizi değiştiriyor ve buda kanalın kalitesini düşürüyor.
Kanal d su anda bence yerlerde😵
Dediğin gibi bu stratejileri fiyasko.. Bu sene diğer yapımlara geçit berdi hali ortada. Seneye bence full d yapıma ağıelık verecek ve daha iyi olucak :)

Yarın rüya mı gerçek mi göreceksin. Beni Böyle Sev'in kemik kitlesi var. Keşke herkesin evinde cihaz olsa da ölçülse o zaman 1.yi görürüm. :D
Bizde kalite çıtasının cihazı var :d

Karadayı Reklam 23:34
Hey maşallah.. 23.45'te gireymiş reklama....