TNS'de AB grubunda alıyor zaten.Evet dediğin gibi sadece sbt de alıyor keşke tns'de de alsa
TNS'de AB grubunda alıyor zaten.Evet dediğin gibi sadece sbt de alıyor keşke tns'de de alsa
Sbt de 4-5 tns de 2-3TNS'de AB grubunda alıyor zaten.
Kayıp SBT'de 2-3 Tns'de 2Gökhan kırdar'ın da entari şarkılarından yetti..
Sbt de 4-5 tns de 2-3
Sonuç olarak her ikisi de vasat reytinglerde ama kalite olarak konuşursak kayıp pazartesi lideri.Kayıp SBT'de 2-3 Tns'de 2
Kayıp geç başlıyor diyorsun da inadına yaşamak 23.45 te başlıyorduKayıp en azından gecenin bi köründe başlıyor ve karşısında taaa 23.45'e kadar süren nadide yapımlar var.
Bazıları 20.00 da başlamasına rağmen 3'ü göremiyor. Ab yi söylemiyorum artık.
Kayıp Reklam 22.25
30'da girseydin trilyonlar mı kaybederdin kanal d.....
O geç değildi, seher vaktiydiKayıp geç başlıyor diyorsun da inadına yaşamak 23.45 te başlıyordu
Kime göre neye göre. Beni Böyle Sev 1 milyon hayran kitlesine ulaştı Facebook'da. Günden güne de yükselmeye devam ediyor. 😉Sonuç olarak her ikisi de vasat reytinglerde ama kalite olarak konuşursak kayıp pazartesi lideri.
Bu kalite çıtasını değiştirmez. Çıta kayıpta.Kime göre neye göre. Beni Böyle Sev 1 milyon hayran kitlesine ulaştı Facebook'da. Günden güne de yükselmeye devam ediyor. 😉
Valla öyle bir değiştirir ki sen kendin bile inanamazsın sayın Yakup.Bu kalite çıtasını değiştirmez. Çıta kayıpta.
Kanal d dizilerini önemsemiyor.sakız değiştirir gibi dizi değiştiriyor ve buda kanalın kalitesini düşürüyor.O geç değildi, seher vaktiydi
Sen bu rüyalara inanırsan ben tabii ki de inanmamValla öyle bir değiştirir ki sen kendin bile inanamazsın sayın Yakup.
Yarın rüya mı gerçek mi göreceksin. Beni Böyle Sev'in kemik kitlesi var. Keşke herkesin evinde cihaz olsa da ölçülse o zaman 1.yi görürüm.Sen bu rüyalara inanırsan ben tabii ki de inanmam
Dediğin gibi bu stratejileri fiyasko.. Bu sene diğer yapımlara geçit berdi hali ortada. Seneye bence full d yapıma ağıelık verecek ve daha iyi olucakKanal d dizilerini önemsemiyor.sakız değiştirir gibi dizi değiştiriyor ve buda kanalın kalitesini düşürüyor.
Kanal d su anda bence yerlerde😵
Bizde kalite çıtasının cihazı varYarın rüya mı gerçek mi göreceksin. Beni Böyle Sev'in kemik kitlesi var. Keşke herkesin evinde cihaz olsa da ölçülse o zaman 1.yi görürüm.
Hey maşallah.. 23.45'te gireymiş reklama....Karadayı Reklam 23:34