20 Nisan 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 10 50.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 3 15.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 4 20.0%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

• Hayat Devam Ediyor (ATV)

• Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - Y.S. (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Acayip Hikayeler (Star)

• Terra Nova (Fox)

Oy: 2 10.0%
  • Bulutların Ötesi (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
SON GÜNCELLEME!! FERIHA 9 reyting barajini geçti! 22:00 - 23:00 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) SHOW: 9.27 , 2) ATV: 7.28 , 3) KANALD: 6.54 , 4) STAR: 2.48 , 5) STV: 1.76

baba bildi
bu işte bi iş var dedim çünkü öyle bişey o-la-maz
fks14 te gaza geldi feriha süper 14 reyting aldı helal falan diyo sakin ol fks14 yok öyle bişey feriha 13 reyting görmemiş dizi ne 14 ü

takas çok kizginim SBT'ye.. Böyle sey mi olur? Resmen reytingleri çocuk oyuncagina çevirdiler.. Twitter'da tepki mesaji yazacagim SBT'ye.. Bunu yapmaya haklari yok!

olması gerkenler olmuş 3 dizi de HDE ilk 7-8 bölüm dışında o reytingleri görmüyo

e bu ne şimdi
normal reytingler bunlar zaten arkadaşlar kimsenin 13-14 aldığı yok ya feriha 9 hayat 8 yalan dünya 6 reyting alacak yarın

HDE oranı 7.21 sen 8 diyorsun, Yalan Dünya 6.57 6 reyting diyorsun. Helal olsun çok adaletli ve objektivsin takas! Bari HDE`u 10 deseydin de tam olsaydı.

reytingler şöyle olacak
1.feriha 8 reyting
2.hayat 7 reyting
3.yalan dünya 6 reyting

takas çok kizginim SBT'ye.. Böyle sey mi olur? Resmen reytingleri çocuk oyuncagina çevirdiler.. Twitter'da tepki mesaji yazacagim SBT'ye.. Bunu yapmaya haklari yok!

suç onlarda ama biraz gerçekçi olacaksın hemen gaza geldin süperdi falan diyosun ben en ufak bi şüphe bile duymadım çünkü feriha o oranları hiçbir zaman alamadı şimdi mi alacak yalan dünya nın hayatı geçme ihtimali de yok

HDE oranı 7.21 sen 8 diyorsun, Yalan Dünya 6.57 6 reyting diyorsun. Helal olsun çok adaletli ve objektivsin takas! Bari HDE`u 10 deseydin de tam olsaydı.

genel tabloya göre öyle dedim son güncellemeyi yaptım
ben her zaman objektifim bu tahminimdi şimdi nasıl olur biliyon mu?
1.feriha 8.80
2.hayat 7.60
3.yalan dünya 6.25 küsüratları salladım

Ama onlar birden 14 reyting paylasinca çok sevinmistim.. Gerçekten insanlarin mutluluguyla oynadilar SBT.. Ayriyetten tüm takipçilerini sildi Twitter'de!! SBT bu reyting isi çocuk oyuncagina çevirdi.. Bir yanlis reyting paylassalar dizi bitecek ve yüzlerce eleman issiz kalacak!!

öyle bişey olmaz merak etme yarın reytinglerde yanlışlıkla feriha 3 hayat 2 yalan dünya 1 reyting alsa dizi mi bitecek sanıyon öyle bişey olmaz yapımcılar her şeyin farkında reytingler öyle 4-5 artmaz
veya azalmaz

SBT güvenilir olmadığını bir daha kanıtladı!

Sonuçların geçen haftakine yakın oranlar olacağı kesinleşti.

aga ben hiç gülmüyorum zaten belliydi bişey olduğu ama bazı arkadaşların buna inanıp sevinmesine şaşırdım bu işler o kadar kolay mı?

takas sen simdi öyle diyorsun da.. Mesela dün Vadi 1.sirada olsaydi 13 reytingle sen de sevinmeyecekmiydin? Dogru ya dogru simdi

Şimdi normale döndü işler.

Feriha 10 reyting, Hayat Devam Ediyor 8 reyting, Yalan Dünya 7 reyting alacak gibi gözüküyor. Bu oranlarda reklamlar da var çünkü...

Helal sana Feriha! Hakediyor bu bölüm bu reytingleri.. Muhtesemdi bu bölüm.. Ayakta alkisliyorum seni Feriha.. Feriha bu hafta haftalik reytinglerde Muhtesem Yüzyil'i geçebilir

Dünde Kurtlar Vadisini Ayakta Alkışladık dün Kurtlar Vadisi 1.Olacağı YERİNE 2.oldu ama sonuç biraz sallamasyon gibi bugün belli oluyor