20 Nisan 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 10 50.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 3 15.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 4 20.0%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

• Hayat Devam Ediyor (ATV)

• Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - Y.S. (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Acayip Hikayeler (Star)

• Terra Nova (Fox)

Oy: 2 10.0%
  • Bulutların Ötesi (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
feriha 12.73 alamaz bence hayal

Neden herseyi böyle yargiliyorsun? Ben gerçekten bu durumdan rahatsiz olmaya basladim. Fatmagül 12 reyting aliyor, hayal diyorsun, Feriha 13 reyting aliyor, hayal diyorsun, Muhtesem Yüzyil 15 reyting aliyor gerçek diyorsun..

bu reytingler harbiden çok çok ilginç
1.adını eriha koydum o oranları alamaz
2.yalan dünya o oranları alamaz
3.yalan dünya nın totalde hde u geçme şansı yok çok çok çok ilginç bu işte bi iş var yarın anlarız.

A/B reytinglerini mi göstermeye başladılar acaba diyeceğim ama ATV o kadar reyting alamaz A/B'de. Yarın çok ilginç bir tablo olacak gibi. :)

Peki sence dizi bu hafta geçen haftalara göre çok üst bir durumda mı ?

Tahminen bu ortalamalarda yanlışlık var, bir de 23:00 reytinglerine bakalım, belki onda durum değişir. :)

Neden herseyi böyle yargiliyorsun? Ben gerçekten bu durumdan rahatsiz olmaya basladim. Fatmagül 12 reyting aliyor, hayal diyorsun, Feriha 13 reyting aliyor, hayal diyorsun, Muhtesem Yüzyil 15 reyting aliyor gerçek diyorsun..

feriha ömrü hayatında 13 reyting alamamış bi dizi abartma :D

Peki sence dizi bu hafta geçen haftalara göre çok üst bir durumda mı ?

Tahminen bu ortalamalarda yanlışlık var, bir de 23:00 reytinglerine bakalım, belki onda durum değişir. :)

Son haftalara göre daha iyi. Twitter'da da daha TT oldu "Yalan Dünya" olarak. Yükseliş normal ama totalde birden bu kadar fırlama büyük sürpriz. Belki 22-23 arası ATV atağa kalkacak. :)

Son haftalara göre daha iyi. Twitter'da da daha TT oldu "Yalan Dünya" olarak. Yükseliş normal ama totalde birden bu kadar fırlama büyük sürpriz. Belki 22-23 arası ATV atağa kalkacak. :)

Bence de iyi ama 10 reyting alırsa oha olur. :D Gerçi özet de 7 reyting aldı. :D

Geçen hafta yeni bölümü 6'lardaydı. :D

Neyse yarın göreceğiz zaten. Şimdi Hayat Devam Ediyor izleyenler yok Feriha ve Yalan Dünya HDE`u geçemez diyorlar. Perşembe de Vadi zirvede olur diyorlardı. Kusura bakmayın ama çıkın bu hayal dünyasından. Her hafta ne Vadi Fatmagülü geçiyor, ne Hayat Feriha`nı! Bunu iyice bilin

Neyse yarın göreceğiz zaten. Şimdi Hayat Devam Ediyor izleyenler yok Feriha ve Yalan Dünya HDE`u geçemez diyorlar. Perşembe de Vadi zirvede olur diyorlardı. Kusura bakmayın ama çıkın bu hayal dünyasından. Her hafta ne Vadi Fatmagülü geçiyor, ne Hayat Feriha`nı! Bunu iyice bilin

Yarını çok merak ediyorum. :D Çok ilginç durumlar var. :D

HDE nin oranı gerçekten mantıksız yalan dünya geçen haftaki önük bölümün üstüne bu reytingi alamaz