20 Nisan 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 10 50.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 3 15.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 4 20.0%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

• Hayat Devam Ediyor (ATV)

• Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - Y.S. (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Acayip Hikayeler (Star)

• Terra Nova (Fox)

Oy: 2 10.0%
  • Bulutların Ötesi (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

takas sen simdi öyle diyorsun da.. Mesela dün Vadi 1.sirada olsaydi 13 reytingle sen de sevinmeyecekmiydin? Dogru ya dogru simdi
ya bak sana ne diyorum vadi her an her reytingi alabilir polat vurulur 3-4 reyting artar mamoş ölür 5 reyting fırlar örnekleri var yani kapasitesi çok geniş ama feriha da olağanüstü bi olay olsa bile 13 ü göremedi şimdi 14 mü alacak hemde geçen hafta 9 almışken hadi onu geçtin yalan dünya totalde 11 leri görecek hemde hayatı geçerek :d yani ben neye sevinip sevinmeyeceğimi bilirim daha deminde eve düşen yıldırım 9 reyting almış süper diyodun ya böyle bişey mümkün mü? :D anladın mı?

Şimdi normale döndü işler.

Feriha 10 reyting, Hayat Devam Ediyor 8 reyting, Yalan Dünya 7 reyting alacak gibi gözüküyor. Bu oranlarda reklamlar da var çünkü...

he bak reklam işini hesaba katmadık orası da var yeni tahmin listem :D
1.feriha 9.30
2.hayat 8.10
3.yalan dünya 6.50

Merhaba Arkadaşlar,

Bir SBT çalışanı olarak, forumunuzu takip etmekteyim. Sizin de takip ettiğiniz gibi 2 gün önce twitter modülümüzü devreye soktuk. Bugünden itiaren de sizden ve çevreden gelen beklentilere göre anlık olarak değil ortalama olarak göstermeye başladık. Fakat bugün yeni eklenen twitter modülündeki bir hatadan dolayı reytingler belirli bir süre yanlış tweet edildi. Bu hata yeni oluşturduğumuz twitter entegre modülünde oluşan bir hatadır. Temel datalar ile alakası yoktur. Temel datalar gün içerisinde ve gün sonunda kalite kontrollerinden geçtikten sonra paylaşılmaktadır. İletmek istedim.

İyi çalışmalar.

Vadiciler hemen ufak hatadan atladilar. :)))))) yeilgilerine bahane bulmakta ustlerine yok :))))))) sbt reytinglerle oynamiyor sadece denek secimleri fazla.kirsalda bu durum zaten kurtlarin lehine bir durum. kurtlar varos ve kirsalda daha cok izleniyor buna ragmen mizmizlaniliyor. kurtlar 3 yildir gormedikleri kadar lider kaldilar sbt de buna ragmen oyun bozaklik ne diyelim :))))))))

Merhaba Arkadaşlar,

Bir SBT çalışanı olarak, forumunuzu takip etmekteyim. Sizin de takip ettiğiniz gibi 2 gün önce twitter modülümüzü devreye soktuk. Bugünden itiaren de sizden ve çevreden gelen beklentilere göre anlık olarak değil ortalama olarak göstermeye başladık. Fakat bugün yeni eklenen twitter modülündeki bir hatadan dolayı reytingler belirli bir süre yanlış tweet edildi. Bu hata yeni oluşturduğumuz twitter entegre modülünde oluşan bir hatadır. Temel datalar ile alakası yoktur. Temel datalar gün içerisinde ve gün sonunda kalite kontrollerinden geçtikten sonra paylaşılmaktadır. İletmek istedim.

İyi çalışmalar.
Burdan anlaşılacağı üzerine bizim sayemizde ortalama reyting açıklamaya başlamışlar :) Umarım bu şekilde devam eder...

vayy sbt çalışanı burayı takip ediyomuş bak abi bu yazıyı okuyosan vadi nin reytinglerini düzgün ölçün böyle olmuyo :D

biz vadinin reytinglerini yükseltin demiyoruz sadece gerçek reytinglerini gösterin vadi 10 reyting alacak dizi değil

agb de de çok hata oluyor kaç defa sonuçları açıklayamadılar. bu kadar ufak hatayı mbüyütmenin anlamı ne .. vadicilerde hemen her hatayı kendilerine devşirmeyi iyi beceriyor