SON GÜNCELLEME!! FERIHA 9 reyting barajini geçti! 22:00 - 23:00 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) SHOW: 9.27 , 2) ATV: 7.28 , 3) KANALD: 6.54 , 4) STAR: 2.48 , 5) STV: 1.76
baba bildi bu işte bi iş var dedim çünkü öyle bişey o-la-maz fks14 te gaza geldi feriha süper 14 reyting aldı helal falan diyo sakin ol fks14 yok öyle bişey feriha 13 reyting görmemiş dizi ne 14 ü
e bu ne şimdi normal reytingler bunlar zaten arkadaşlar kimsenin 13-14 aldığı yok ya feriha 9 hayat 8 yalan dünya 6 reyting alacak yarın
takas çok kizginim SBT'ye.. Böyle sey mi olur? Resmen reytingleri çocuk oyuncagina çevirdiler.. Twitter'da tepki mesaji yazacagim SBT'ye.. Bunu yapmaya haklari yok!
HDE oranı 7.21 sen 8 diyorsun, Yalan Dünya 6.57 6 reyting diyorsun. Helal olsun çok adaletli ve objektivsin takas! Bari HDE`u 10 deseydin de tam olsaydı.
suç onlarda ama biraz gerçekçi olacaksın hemen gaza geldin süperdi falan diyosun ben en ufak bi şüphe bile duymadım çünkü feriha o oranları hiçbir zaman alamadı şimdi mi alacak yalan dünya nın hayatı geçme ihtimali de yok
Ama onlar birden 14 reyting paylasinca çok sevinmistim.. Gerçekten insanlarin mutluluguyla oynadilar SBT.. Ayriyetten tüm takipçilerini sildi Twitter'de!! SBT bu reyting isi çocuk oyuncagina çevirdi.. Bir yanlis reyting paylassalar dizi bitecek ve yüzlerce eleman issiz kalacak!!
beyler hala guluyorum
aga ben hiç gülmüyorum zaten belliydi bişey olduğu ama bazı arkadaşların buna inanıp sevinmesine şaşırdım bu işler o kadar kolay mı?
Helal sana Feriha! Hakediyor bu bölüm bu reytingleri.. Muhtesemdi bu bölüm.. Ayakta alkisliyorum seni Feriha.. Feriha bu hafta haftalik reytinglerde Muhtesem Yüzyil'i geçebilir