20 Mart 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuzey güney'e geç saat başlaması yaradı gerçekten reytinglerde ciddi anlamda artış var.My her zaman ki gibi açık ara fakla zirverye oturmuş.Tebrikler :)

Sbt ile tns aynı ölçüm sistemleri , farkındaysanız bunlar neden farklı rakamşar gösteriyo demiyorum. Neden trt'nin her yapımı sbt'de çoşuyada , tns'de düşük çıkıyor.. Dün seksenler sbt'de 10.50 , tns'de 6.60 almış. Her yapımında iki ölçüm arasında bayağıııı fark oluyor buda düşündürüyo HALİYLE...

sakarya fıratı izledim yine gayet güzel bi bölümdü bence duali başçavuşla teğmen arasındaki diyaloglar güzeldi halil derbent sahneleri de güzel ama osman kanat ın nişanlısı rolündeki kadın bence hiç rol yapamıyo çok gıcık bi tip o çıkınca sıkılıyorum gerisi güzeldi ama hep söylüyorum bana şefkat tepe izlediğim zevki vermiyo
my yine 10-11 arası gitmiş gelmiş fazla bişey beklememek lazım blok reklama geçmesi bişeyi değiştirmez demiştim ama bazı arkadaşlar fazla uçmuştu :D
kuzey güney şaha kalkmış hiç beklemezdim :D
merhamet ortalama reytinglerle devam ediyo ne çok iyi ne de kötü
pis yedili 5-6 arası alıyo hep fazla bişeyde olmaz eğer ilk başladığı gibi olsaydı bence 8 i geçerdi ama artık şansı yok aşırı derecede yapmacık ve kötü

- - - Ekleme - - -

sbt nin kimseyi şişirdiği falan yok çoğu dizi sbt de daha yüksek alıyo zaten hele ki sakarta fıratı şişirme gibi bişey olamaz

İki şirketin arasındaki devasa fark reytinglerin ne kadar gerçekçi(!) olduğunu gösteriyor,artık bu 3500 kişinin Türkiye'yi yansıttığına inanmayı bırakın,kanallar bile inanmıyor,kanlların amacı Türkiye'de izlenmek değil,3500 kişide izlenmek.Yarın ben MUF şirketi kursam,yepyeni sonuçlarla karınıza gelirim,olasılık kuralları bunu gerektirir,matematiğin özü bu,kandırmaca değil.

İki şirketin arasındaki devasa fark reytinglerin ne kadar gerçekçi(!) olduğunu gösteriyor,artık bu 3500 kişinin Türkiye'yi yansıttığına inanmayı bırakın,kanallar bile inanmıyor,kanlların amacı Türkiye'de izlenmek değil,3500 kişide izlenmek.Yarın ben MUF şirketi kursam,yepyeni sonuçlarla karınıza gelirim,olasılık kuralları bunu gerektirir,matematiğin özü bu,kandırmaca değil.

öyle olduğunu biliyoruz zaten maksat alışkanlık 75 milyonu 3 binle orantılamak komedi zaten :D

@takas yani iki şirketin çok farklı olması da doğal,zirve yer bile değiştirebilir olasılık gereği.Bugün TNS resmi olduğu için ona tabiyiz,SBT resmi olsa onun sonuçları doğru olacaktı.SBT de TNS ile aynı mevzuatla yönetiliyor,ikisi de doğru veya ikisi de yanlış,oranları manipule etmek çok kolay değil,ciddi denetleme sistemleri olduğunu okumuştum.SBT'yi suçlamak anlamsız.

@takas yani iki şirketin çok farklı olması da doğal,zirve yer bile değiştirebilir olasılık gereği.Bugün TNS resmi olduğu için ona tabiyiz,SBT resmi olsa onun sonuçları doğru olacaktı.SBT de TNS ile aynı mevzuatla yönetiliyor,ikisi de doğru veya ikisi de yanlış,oranları manipule etmek çok kolay değil,ciddi denetleme sistemleri olduğunu okumuştum.SBT'yi suçlamak anlamsız.

aynen katılıyorum kardeş haklısın

Bir kac haftaya kadar muhtesem yuzyil izliyordum fakat bir kac bolumdur gercekten eski tadi almiyorum fakat bir kac bolume heyecan gelir.
Merhamet konusuna gelince bu hafta hafif heyecan geldi narin babasiyla karsilasti kardesini gordu bence haftaya reytingleri artar.
Kuzey guney bence final yaklastikca reytingleri artacak cunku gercekten kalitesi bir yana diziye hareket geldi.
Pis yedili bence gayet iyi gidiyor zorlu rakipler karsisinda ve bence daha birkac sezon devam eder gibi.
Kanal d habere gelince bence yeni sezon guzel bir transfer gerceklesir.

kanal D haber'in durumu kötü değil,transfer olacağını sanmam,şu an ekrandaki kimse ilgi çekici olmaz,yepyeni biri bulurlarsa belki.

Kuzey AB 8 almış muhteşem yüzyıl olmasına rağmen üstelik 22.00 da başlıyor tebrikler totalde de 2.sırada pis yedili ve sakarya hikaye olmuş. :D

Dün aksam Kanal D AB'de cikis yapmis. Özellikle Kuzey Güney süper olmus. Gerci Fragmanda baya heyecanli ve merak uyandiriciydi, ama hak ettigini almis. Tebrik etmek gerek. Diger yapimlar her zaman ki gibi gitmis, fark yok pek.

- - - Ekleme - - -

Muhtesem Yüzyil'in sabitlenmesinde bence Kuzey Güney'in büyük rolu oldugunu düsünüyorum.

Kuzey Guney ciddi anlamda reytinglerini arttirmis beklendigi gibi :)

Muhteşem'in bir 3 reytingini de mehmet günsur giderken alır. Elde ne kaldı muhteşem. :))

- - - Ekleme - - -

24 DILA HANIM (TKR) STAR TV 20.03.2013 23:19:01 01:29:32 1,87 10,45

32 DILA HANIM (TKR) STAR TV 20.03.2013 23:19:01 01:29:32 1,64 8,5

Diloş 1.30'da bitmesine rağmen iyi gitmiş. :)

kanal D haber'in durumu kötü değil,transfer olacağını sanmam,şu an ekrandaki kimse ilgi çekici olmaz,yepyeni biri bulurlarsa belki.
Evet kötü değil ama yeni sezon için bence can dündar gibi mehmet ali birandın öğrencisini transfer etseler çok şık bir hareket olur.serdar cebe çok iyi götürüyor işi onada helal olsun.rahmetli mehmet ali birand çok değerli insanlar bıraktı arkasında...

Muhteşem'in bir 3 reytingini de mehmet günsur giderken alır. Elde ne kaldı muhteşem. :))

- - - Ekleme - - -

24 DILA HANIM (TKR) STAR TV 20.03.2013 23:19:01 01:29:32 1,87 10,45

32 DILA HANIM (TKR) STAR TV 20.03.2013 23:19:01 01:29:32 1,64 8,5

Diloş 1.30'da bitmesine rağmen iyi gitmiş. :)

my de gelen gişdeni aratmaz sen kafa yorma gitmeyen 3 reyting tekrar gitmez :D

- - - Ekleme - - -

reyting şirketlerine gelince sbt de perşembe zkfo intikam ı geçiyor gerçekçliği sıfırın altında :)
sbt de çoşanzei yaparken sf hiçbir trt dizisi totalde 6 yı geçemez dedim ki geçeimyo da

biz blok almıyoz alsak 15 i geçeriz diyodu bazı arkadaşlar ama daha da düştü yanlışmıyım :D[/SIZE]
takas o aralık , ocak ayınaydı ozaman olsaydı tabi geçerdi nedense ozaman bi 15 reklamsız gitti 12 aldı ozaman olsaydı 15 alırdı , vadi bile 16 - 17 görüyodu blok verdiğinde 1-2 ay önce şimdi 14 lerde görüyo :)

- - - Ekleme - - -

muhteşem yüzyıl yine açık ara önde total 11.08 ab 12.92 reyting alarak çok iyi gitmiş yine , kuzey güney total 6.22 ab 8.03 reyting almış boşlukta , merhamet total 5.81 ab 6.96 reyting alarak iyi gitmiş , sakarya fırat total 5.90 ab 5.01 reyting almış SBT totali yine şişirmiş[/B][/COLOR][/FONT]